FCSB joacă azi la Prima TV în Liga Europa. Meci dificil pentru Viitorul contra olandezilor de la Vitesse

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două echipe româneşti evoluează azi în turul doi preliminar al Ligii Europa, FCSB şi Viitorul. Meciul mai greu îl are echipa lui Hagi.

FCSB joacă în deplasare contra echipei slovene Rudar Velenje. Partida începe de la 18.30 şi poate fi urmărită pe Prima TV.  În prima etapă din Slovenia, Rudar Velenje a pierdut cu 5-0 meciul cu NK Maribor. 

Retrul dintre FCSB şi Rudar Velenje e peste o săptămână la Bucureşti. 

În cazul în care trece de Rudar Velenje, FCSB va  juca împotriva învingătoarei din meciul Hajduk Split - Slavia Sofia. 

Viitorul întâlneşte pe teren propriu, de la ora 18.00, în direct pe TVR 1, formaţia olandeză Vitesse Arnhem. Dacă trec de această dublă manşă, jucătorii lui Hagi vor întâlni învinsa din jocul PAOK Salonic - FC Basel (2-1 în tur). 

Gheorghe Hagi a declarat miercuri după amiază, într-o conferinţă de presă, că este convins că formaţia sa poate face două meciuri bune cu olandezii de la Vitesse.

“Întâlnim o echipă din Olanda, cu un fotbal foarte bun, dar avem încredere mare în noi. Sperăm să facem două meciuri foarte bune şi să ne ridicăm la nivel european. Meciul este deschis, cred că vor fi două meciuri frumoase pentru că adversarul este agresiv. Este un adversar care face multă presiune, sunt foarte buni pe contraatac. Noi suntem o echipă, ne place să atacăm, ne place să jucăm fotbal. Cred că vor fi două meciuri frumoase. Nu avem probleme de lot. Ştiu că am o echipă foarte tânără, nu aşa de experimentată, dar cu jucători tineri, talentaţi, care sper ca mâine să joace foarte bine”, a afirmat Gheorghe Hagi.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite