FCSB își minte fanii fără nicio reținere: Declarații amuzante după prezentarea lui Charalambous

0
Publicat:

Și dacă mă minți, măcar minte-mă frumos“. Iată o idee, care ar putea fi utilă pentru cei de la FCSB. Pentru că acum, după numirea lui Elias Charalambous în funcția de antrenor, ei practică un soi de atentat la IQ-ul celor care urmăresc subiectul.

Mihai Stoica are impresia că e mult prea deștept pentru nivelul celor care îl urmăresc
Mihai Stoica are impresia că e mult prea deștept pentru nivelul celor care îl urmăresc

Tonul a fost dat de managerul Mihai Stoica, la Orange Sport, post care îl plătește ca analist TV. Și, într-adevăr, Meme are vorbele la el și, de multe ori, își merită banii. Doar că acum i-a luat de fraieri pe telespectatorii postului amintit.

Charalambous? E o surpriză plăcută, un tip foarte pasionat. Gigi (n.r. – Gigi Becali) a înţeles că, de acum încolo, nu mai poate să fie vorba de ce a fost înainte. Păi, am ajuns la capătul puterilor! Până la urmă, a înţeles și Gigi că puteam să pierdem meciurile (n.r. – potrivit regulamentului, dacă nu aducea un antrenor cu licența PRO)“, și-a început Stoica discursul de adormit de copii. După care a continuat cu niște promisiuni, de-a dreptul ridicole: „Totul va decide Elias! El e antrenorul. Că se va consulta cu Pintilii (n.r. – antrenorul neoficial)... e altceva! Elias va decide schimbările.Totul, v-am spus! Hai să facem un pariu că nu o să vină Becali să zică, ca înainte, că face el schimbările“.

Charalambous jpg

Declarațiile lui Stoica vin după ce, nu mai departe de acum 10 zile, șeful său, Gigi Becali, anunța „strategia“ clubului „până o să pun mâinile pe piept“:„O să fie un antrenor cu licență, un antrenor care să corespundă cerințelor FCSB. Alea pe care le știți, Becali e stăpânul și gata! Asta funcționează până mor!“.

Play-off, etapa a II-a

Sâmbătă: Rapid – Farul 1-1

Duminică: CS U Craiova – CFR Cluj 21.00

Luni: Sepsi – FCSB, ora 20.30

Clasament

1. Farul Constanța 36 de puncte

2. CFR Cluj 33p*

3. FCSB 30p*

4. Rapid 28p

5. CSU Craiova 28p

6. Sepsi 21p

Play-out, etapa a doua

Vineri: FC U Craiova – Petrolul 0-1

Sâmbătă: UTA – Universitatea Cluj 2-0

Sâmbătă: Hermannstadt – Botoșani 1-1

Duminică: FC Argeș – Voluntari ora 13.30

Luni: Mioveni – Chindia Târgoviște, ora 17.30

Clasament

1. Petrolul 24p

2. FC U Craiova 23p

3. Botoşani 20p

4. „U“ Cluj 20p

5. Hermannstadt 18p

6. Voluntari 18p

7. UTA 17p*

8. Chindia 16p

9. FC Argeş 14p*

10. Mioveni 11p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

**În play-out, locurile 9 și 10 retrogradează direct, în timp ce locurile 7 și 8 vor juca un baraj de menținere / promovare cu locurile 3 și 4 din „B“.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite