FCSB face încă un pas greşit în lupta pentru titlu. Remiză pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia FCSB a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa GAZ Metan Mediaş, într-un meci din etapa a patra a play-off-ului Ligii I, în care Florin Tănase a fost eliminat în minutul 76. Pe final, bucureştenii au marcat un gol din penalti, dar au fost egalaţi.

Au înscris Florin Tănase ’12 şi Adrian Petre ‘90+3 (penalti pentru un fault al lui M. Constantin) pentru FCSB, respectiv Sergiu Buş ’57 şi Nielsen ‘90+4 pentru oaspeţi.

În minutul 76, Florin Tănase a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. Cele două avertismente au venit în decurs de un minut.

FCSB: A. Vlad – Creţu, Miron, Perianu (Petre ’67), Pantea – Ov. Popescu, Vînă, Olaru (Niţă ’85) – Man (Popa ’58), Moruţan, Fl. Tănase. Antrenor: Bogdan Vintilă

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Butean, Larie (Nielsen ’83), M. Constantin – Droppa (Roşu ’78), Fofana – Ciocan, Chamed (Fernandes ’83), Valisar – S. Buş. Antrenor: Dusan Uhrin

Cartonaşe galbene: Tănase ’75, ‘76 / Fofana ’43, Larie ’48, Vână ‘90+2

Cartonaş roşu: Tănase ‘76

Arbitri: Andrei Chivulete - Valentin Avram, Andrei Constantinescu - Lucian Rusandu

Observator de arbitri: Vasile Bratu

FCSB ocupă locul trei în clasamentul play-off-ului, cu 27 de puncte, cu nouă mai puţine decât liderul CFR Cluj. Gaz Metan Mediaş este pe patru, cu 25 de puncte, la egalitate cu echipa de pe locul cinci, Astra Giurgiu. Poziţia a doua este ocupată de Universitatea Craiova – 29 de puncte, un joc mai puţin, iar pe şase este FC Botoşani, care are 24 de puncte şi de asemenea un joc mai puţin.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite