FCSB a scăpat ieftin la Botoşani: Verdictul lui Porumboiu despre cea mai controversată fază a meciului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicecampioana a plecat neînvinsă de la Botoşani, însă la punctul obţinut de FCSB a contribuit şi o greşeală de arbitraj.

În prima repriză, în minutul 21, la scorul de 1-1, Ovidiu Haţegan n-a validat un gol perfect valabil al Botoşaniului, înscris de Keyta. 

Acesta l-a executat pe Bălgrădean, însă Haţegan a scos, practic, mingea din poartă pe motiv că moldovenii au bătut prea repede lovitura liberă premergătoare golului, fără a aştepta fluierul său! Reluările au demonstrat însă că centralul nu făcuse niciun semn ca Botoşaniul trebuie să bată lovitura liberă doar după fluier! Trebuie precizat însă şi faptul că faultul acordat de Haţegan pentru gazde era, oricum, o decizie greşită, aşa că, într-un fel, prin anularea golului s-a făcut dreptate. 

După meci, fostul arbitru, Adrian Porumboiu, a comentat pentru Digi Sport faza golului înscris de FC Botoşani şi anulat de centralul întâlnirii. „Prima data, am crezut că arbitrul a anulat corect golul. Am crezut că a arătat fluierul. Dacă-l arăta, se încheia povestea. Dar m-am păcălit, el n-a arătat fluierul. Decizia corectă era să lase jocul să continue“, a spus Porumboiu.

FC Botoşani joacă numai pe teren, chiar dacă unii spuneau că FCSB merge în excursie aici. Să le fie ruşine celor care au vorbit aşa despre echipa asta! Ar trebui să-şi ceară scuze. Niciodată în viaţa mea nu o să mă dau la o parte. Marius Croitoru antrenor FC Botoşani  

Play-off, etapa I

Sâmbătă

Botoşani – FCSB 2-2

Duminică

CS U Craiova – Gaz Metan 19.15

Luni

CFR – Astra 20.30

Clasament

1. CFR Cluj 26 de puncte

2. Botoşani 24p

3. FCSB 23p

4. CS U Craiova 23p

5. Gaz Metan 22p

6. Astra 21p

*Locul 1 din play-off se califică în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce locurile 2 şi 3 se califică în preliminariile Ligii Europa.

Play-out, etapa I

Vineri

Sepsi – Poli Iaşi 1-1

Dinamo – Clinceni 0-1

Sâmbătă

Viitorul – Voluntari 0-0

Luni

Hermannstadt – Chindia 18.00

Clasament

1. Viitorul 21p

2. Sepsi 18p

3. Dinamo 17p

4. Clinceni 14p

5. Chindia 13p

6. Hermannstadt 13p

7. Poli Iaşi 12p

8. Voluntari 11p

*Locul 6 din play-out va juca un baraj de menţinere / promovare cu ocupanta locului 3 din „B“. Locurile 7 şi 8 din play-out retrogradează.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite