FCSB a câştigat în fața FC Botoşani (3-2), în Superligă

0
Publicat:

FCSB a învins-o la doar un punct pe FC Botoşani, ultima clasată, cu scorul de 3-2 (1-0), duminică, pe Arena Naţională, în cea de a 27-a etapă a Superligii de fotbal, scrie Agerpres.

FCSB - FC Botoșani FOTO: Facebook/FCSBOfficial
FCSB - FC Botoșani FOTO: Facebook/FCSBOfficial

FCSB a deschis scorul repede, prin Florinel Coman (6), lansat foarte bine de Adrian Şut. Apoi, Coman (10) a trimis balonul bară direct din corner. FCSB a reușit să câștige la finalul unei partidecu trei eliminări, dintre care două de la gazde.

În min. 15, Antwi l-a faultat pe Enzo Lopez şi a fost eliminat la semnalul arbitrajului video, după ce iniţial a primit doar cartonaş galben.

Chiar şi în inferioritate, FCSB a continuat să fie periculoşi. Alexandru Băluţă (25) a şutat în portarul Răzvan Ducan, după care Octavian Popescu a reluat în transversală. În min. 45, Coman a şutat la colţul scurt, dar a respins Ducan.

Oaspeţii au intrat excelent în repriza secundă, egalând după 22 de secunde, prin italianul Francesco Margiotta (46), care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Ştefan Târnovanu la şutul tras de Eduard Florescu. Margiotta a marcat la debut, el intrând la pauză.

Echilibrul numeric s-a restabilit în min. 56, când atacantul argentinian Juan Kaprof a primit al doilea cartonaş galben. Imediat, FCSB a avut o ocazie bună prin Coman (65), dar Ducan a reţinut. Echipa antrenată de Elias Charalambous a trecut în avantaj prin golul lui Joyskim Dawa (71), din centrarea lui Băluţă, iar FCSB s-a desprins prin golul lui Coman (76), pe contraatac, din pasa lui Octavian Popescu.

Darius Olaru a fost eliminat în min. 90+1, pentru o intrare dură a lui Jaly Mouaddib. Iniţial, Olaru primise cartonaş galben, dar la semnalizarea VAR-ului a schimbat cartonaşul în roşu.

FC Botoşani a mai înscris o dată până la final, prin Reagy Ofosu (90+4), din voleu, la centrarea bulgarului Radoslav Dimitrov.

FCSB a ajuns la a noua etapă consecutivă fără înfrângere, şase victorii şi trei egaluri.

FC Botoşani a obţinut două victorii în ultimele trei etape.

În tur, FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 1-0.

FC FCSB - AFC Botoşani 3-2 (1-0), Arena Naţională - Bucureşti

Au marcat: Florinel Coman (6, 76), Joyskim Dawa (71), respectiv Francesco Margiotta (46), Reagy Ofosu (90+4).

Cartonaş roşu: Nana Antwi (18), Juan Kaprof (FC Botoşani, 56), Darius Olaru (FCSB, 90+1).

Arbitru: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea);

arbitri asistenţi: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea), Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti);

al patrulea oficial: Ana Maria Terteleac (Berceni)

Arbitru video: Cristina Mariana Trandafir (Bucureşti);

arbitru asistent video: Ionuţ Coza (Cernica)

Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) - CCA, Ştefan Popa (Bucureşti) - LPF

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite