FC Brașov a transferat un fundaș de la Real Madrid!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După debutul cu dreptul în noul sezon competițional, FC Brașov se mișcă bine și pe piața transferurilor, oficialii clubului de sub Tâmpa achiziționând un fotbalist crescut de Real Madrid.

Astfel, fundașul spaniol Javier Velayos a semnat un contract pe doi ani cu FC Brașov, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon. Javier Velayos (24 de ani) este un jucător crescut la școala lui Real Madrid, iar in ultimul sezon a evoluat la Getafe B. Velayos va sosi la Bucuresti, miercuri, la ora 17.30, iar joi va începe antrenamentele cu echipa.

După Hugo Sousa, care a venit la Brașov de la Porto, am reușit să mai aducem un jucător important, Javier Velayos, crescut de Real Madrid. Este un fotbalist de mare valoare, care poate juca pe posturile de fundaș dreapta și fundaș stânga", a declarat directorul general al FC Brașov, Marcel Popescu, pentru site-ul oficial al clubului.

În altă ordine de idei, portarul lui FC Brașov, Mario Felgueiras, a fost convocat în lotul lărgit al Portugaliei, pentru amicalul cu Luxemburg, care se va disputa pe 10 august.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite