FC Argeș - CFR Cluj 0-1. Victorie "chinuită" pentru campioană pe terenul argeșenilor

0
0

CFR Cluj s-a impus destul de greu pe terenul celor de la FC Argeș. Formația antrenată de Dan Petrescu a continuat tradiția victoriilor la limită, scor 1-0.

FC Argeș - CFR Cluj 0-1. Camora a marcat unicul gol al partidei în minutul 62
FC Argeș - CFR Cluj 0-1. Camora a marcat unicul gol al partidei în minutul 62

Înaintea partidei cu FC Argeș s-a vehiculat o posibilă plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Clujenii au obținut doar o remiză în primele două partide din Conference League și erau pe locul 7 în Superligă, înaintea partidei de luni seară.

FC Argeș a făcut un meci bun în fața campioanei dar nu a reușit să fructifice ocaziile importante pe care jucătorii gazdelor le-au avut pe parcursul celor 90 de minute. Din tribunele stadionului s-a strigat demisia antrenorului Andrei Prepeliță, cel cu care FC Argeș a jucat sezonul trecut în play-off-ul competiției. 

CFR Cluj a avut din nou un meci foarte slab dar a fost salvată de Mario Camora care a profitat de greșeala fundașilor adverși și a înscris unicul gol al partidei în minutul 62. Imediat după ce a marcat, Camora s-a dus direct la Dan Petrescu, pe care l-a îmbrățișat. 

Victoria de pe terenul piteștenilor îi urcă în clasament pe clujeni până pe poziția a patra, cu 18 puncte acumulate, la 6 puncte în spatele liderilor Farul Constanța și FC Rapid. De cealaltă parte, FC Argeș rămâne pe locul 10, acumulând 13 puncte după 11 etape în Superligă. 

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite