Fără miză şi cu gândul la vacanţă: CSMS Iaşi – FC Vaslui 1-2 în ultima etapă din Liga 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deja retrogradată în liga secundă, CSMS Iaşi a jucat fără nicio motivaţie în ultimul meci din primul eşalon fotbalistic al României. Vasluiul lui Porumboiu şi-a trecut în cont o victorie de palmares şi termină campionatul pe un modest loc cinci.

Pretenţiile Vasluiului la începutul actualului sezon s-au dovedit a fi exagerate ţinând cont de ce a arătat echipa lui Porumboiu în acest campionat. Prestaţiile entuziasmante au fost urmate deseori de evoluţii dezamăgitoare. În ultimul meci din Liga 1, Vasluiul a câştigat cu 2-1 pe terenul lui CSMS Iaşi, echipă deja retrogradată în Liga a 2-a.

Pentru oaspeţi au marcat Liviu Antal (19) şi Vasile Buhăescu (41), iar pentru gazde a redus din diferenţă Mitrea în minutul 64. Iaşiul va juca de la anul la matineu şi va lupta cu siguranţă pentru o nouă promovare, în timp ce FC Vaslui are un viitor incert în condiţiile în care Adrian Porumboiu a anunţat că nu mai vrea să investească, deorece an de an echipa l-a dezamăgit, ratând toate obiectivele fixate la început de sezon.

CSMS Iaşi: Lungu - Creţu, Tincu, Mitrea, Vladu - Moutinho (Mihălăchioaie '46), Semeneko (Tudor '46), Mitici, Ţigănaşu (Cl. Ionescu '71) - Onofraş, Herghelegiu. Antrenor: Sorin Cîrţu

FC Vaslui: Straton - Milanov, Cordoş, Varela, Sălăgeanu - R. Costin, Caue - Antal, Jumisse (Popovici '76), Tendeng (Buziuc '68) - Buhăescu (Neniţă '88) . Antrenor: Gabi Balint.

Arbitri: Adrian Comănescu (central) - Valentin Avram şi Vasile Marinescu (asistenţi).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite