Fantomele trecutului: Olăroiu a dezvăluit ce îşi reproşează la 11 ani după coşmarul cu Middlesbrough

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cosmin Olăroiu a fost chestionat de cursanţii de la Licenţa PRO despre ce ar schimba, având experienţa de acum, la meciul Middlesbrough – Steaua din semifinalele Cupei UEFA în 2006.

Atunci, bucureştenii au câştigat turul de la Bucureşti cu 1-0 şi au condus la pauză, în retur, cu 2-0. Englezii au marcat însă de patru ori în repriza a doua şi au ajuns în finală. 

„N-aş schimba nimic la acel retur! Ţin minte că îmi doream un singur lucru: să nu fie 2-0 pentru noi la pauză. Atât! În prima repriză, echipa desenase pe teren. Atât de bine jucaserăm. Apoi, după pauză, s-a făcut 2-1 şi a intervenit panica. Iar când oamenii intră în panică, în cazuri extreme, se şi aruncă de la etaj! 

În acele momente, aveam nevoie de un jucător experimentat pe bancă pe care să-l introduc, iar el să-i calmeze pe ceilalţi. N-aveam însă un asemenea jucător. Pe final, i-am zis lui Mihai Stoica să le spună băieţilor că vreau ca cineva să cadă pentru ca arbitrul să oprească meciul şi să mai rupem din elanul englezilor. Meme s-a dus pe margine, a strigat ceva, dar nu le-a zis băieţilor exact ceea ce cerusem eu. <<Crezi că am mai ţinut minte ce mi-ai zis?>>. Atât de panicaţi erau toţi. 

Ce regret e că n-am intrat chiar eu pe teren, chiar cu preţul de a fi eliminat de arbitru, pentru a rupe ritmul englezilor. Asta e singurul lucru pe care îmi reproşez“, a mărturisit Oli.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite