Fanii lui Nadal, în pragul disperării: „Matadorul“ ratează încă un turneu mare. Anunțul oficial

0
Publicat:

Tenismanul spaniol, Rafael Nadal, a anunţat, joi, pe Instagram, că nu va participa nici la turneul ATP Masters 1.000 de la Madrid, care va începe luni, din cauza accidentării de la şold, cu mai puţin de o lună înaintea turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, transmite AFP.

Nadal jpg

''Accidentarea nu este încă vindecată şi nu m-am putut pregăti suficient pentru a putea juca în competiţie'', a explicat, într-un clip video postat pe Instagram, spaniolul, care s-a accidentat la turneul Australian Open, în ianuarie.

Nadal a fost nevoit să renunţe deja la două turnee din sezonul pe zgură, Monte Carlo şi Barcelona, din cauza accidentării suferite la muşchiul psoas. Nadal speră să poată lupta pentru un al 15-lea său titlu la Roland Garros, turneu care va debuta pe 28 mai.

''Situaţia nu este cea la care speram. Am urmat toate sfaturile medicale, dar, dintr-un motiv necunoscut, accidentarea nu a evoluat cum fusese indicat la început şi ne găsim în faţa unei situaţii dificile'', a adăugat Nadal, care spera să fie recuperat după 6-8 săptămâni de pauză.

Aflat la finalul carierei, Nadal este deţinătorul recordului de titluri de Mare Şlem (22), împreună cu sârbul Djokovici, şi speră să sărbătorească cea de-a 37-a sa aniversare pe terenurile de la Roland Garros, în data de 3 iunie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite