Djokovici, tot mai popular după pandemie: Explicația lui Mouratoglou

0
Publicat:

Novak Djokovici a ratat șansa câștigării unor trofee importante, în ultimul an și jumătate, în capul listei fiind Australian Open 2022, US Open 2022, dar și ultimele două ediții ale întrecerilor de la Indian Wells și Miami. Pentru că, refuzând vaccinarea ca o condiție obligatorie pentru a juca tenis, pentru a călători în Statele Unite, actualul lider mondial a acceptat să stea departe de aceste competiții. Ce-i drept, de la Australian Open a fost exclus în 2022, după un fiasco care a „pătat“ imaginea sportului-alb.

Djokovici jpg

Odată cu dispariția unor anomalii pandemice, Djokovici și-a făcut apariția la turneele de unde fusese exclus. Iar triumful de la Australian Open 2023 l-a transformat într-un erou, nu doar pentru iubitorii tenisului, ci și pentru mulți oameni care nu urmăresc acest sport. Ceea ce au remarcat nume grele din sportul-alb, precum Jimmy Connors sau Pat Cash.

Acum, potrivit Eurosport, antrenorul Patrick Mouratoglou (52 de ani) a subliniat și el același lucru, vorbind despre nedreptățile care i s-au făcut lui Nole.

Ce a spus Patrick Mouratoglou?

*Fanii lui Djokovici urăsc nedreptatea. El e atât de iubit de oameni pentru că e criticat și neîndreptățit în spațiul public. Mulți oameni sunt duri cu el și e foarte nedrept. Oamenii îl admiră, de asemenea, pentru că a fost nevoit să se confrunte cu Federer și Nadal și e în măsură să le bată recordurile pentru a deveni el însuși cel mai mare. Fanii lui urăsc nedreptatea și apreciază capacitatea lui de a o depăși.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite