Fanii FCSB, furioși după anunțarea prețurilor pentru meciurile din grupele Conference League

0
0

Fanii FCSB au luat foc, după ce clubul sportiv a anunțat prețuri exorbitante pentru biletele meciurilor cu Anderlecht, Silkeborg și West Ham, din grupele Conference league, relatează GSP.ro

FOTO Mediafax / Alexandru Dobre
FOTO Mediafax / Alexandru Dobre

Fanii celor de la FCSB și-au exprimat nemulțumirea după ce au văzut prețurile pentru meciurile din grupele Conference League:

-„100 lei/ meci la peluza este enorm. Va doresc succes, eu am renunțat!”

-„După rezultatele din campionat, ar trebui să le dați gratis suporterilor”

-„Pot sa iau și scaunul acasă?”

-„Dacă nu umblați la prețuri o să fie stadionul gol. Ce e asta, bătaie de joc? Jucăm în Champions League sau Conference? Treaba voastră”

-„E bătaie de joc sincer ... mult prea mult prețul biletelor! Dacă se juca cu o super echipa ce preturi mai puneați? Și mai ales ca jucam în Conference League nu în Champions League”.

Prețuri de 10 ori mai scumpe decât la meciurile din Liga 1

Potrivit GSP, la peluze, prețul va fi de 10 ori mai scump decât la meciurile din Liga 1, în condițiile în care, în campionat, un tichet la peluză la meciurile celor de la FCSB costă în general 10 lei.

Gigi Becali: „Dacă vrei să o vezi pe FCSB, plătești”

După calificarea în grupe, Becali a anunța că va crește prețurile biletelor, potrivit sursei citate.

„Nu-mi pare rău de banii pe care i-am dat pe toți jucătorii, pentru că ne-am calificat. Ca atare, sunt mulțumit de toți. Acum luăm 8-9 milioane în total, pentru că am mărit prețul biletelor. Nu mai există decât 500-600 invitații. Ești bogat, plătești! Dacă vrei s-o vezi pe FCSB, plătești”, a spus Becali, la Pro Arena, potrivit sursei citate. 

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri