Fanii clujeni i-au cerut demisia lui Dan Petrescu. Oficialii CFR-ului au dat muzica mai tare, ca să nu se audă scandările

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj a învins-o duminică pe CS Universitatea Craiova, scor 2-0, însă fanii nu mai suportă jocul anost al campioanei. Aceștia I-au cerut demisia antrenorului Dan Petrescu, moment în care oficialii de la CFR au dat muzica mai tare în boxele de pe stadion, ca să nu se mai audă scandările!

Dan Petrescu a început să fie contestat de suporterii CFR-ului. Foto Arhivă Adevărul
Dan Petrescu a început să fie contestat de suporterii CFR-ului. Foto Arhivă Adevărul

Alexandru Bourceanu, fost jucător la FCSB și la naționala României, a comentat incidentul, pentru sport.ro: „Voi prelua perspectiva suporterului. Suporterul vine la stadion să-și exprime frustrările pe care le are, supărările, ceea ce de are de spus. Dacă s-a întâmplat asta și au dat muzica atât de tare încât să-i acopere pe suporteri, văd o mare problemă.

E ca și cum ai puțină mizerie și nu alegi să o ridici, ci o arunci sub preș. Dacă s-a întâmplat, e dezgustător”, a spus Bouceanu.

Suporterii clujeni sunt supărați atât pentru jocul slab al campioanei în acest debut de sezon, cât și pentru faptul că CFR-ul era să se facă de râs la Priștina, în grupele Conference League, când a egalat în ultimul minut în partida cu necunoscuta Ballkani

Dan Petrescu: „Nu cred că mi-au cerut mie demisia”

La finalul partidei, întrebat despre scandările fanilor, Dan Petrescu a afirmat că nu i-a auzit pe suporteri și consideră că nu ar avea nici motiv să o facă. „Eu am auzit numai CFR Cluj, CFR Cluj. Iar dacă cineva a strigat demisia nu cred că mi-au cerut-o mie pentru că nu avea de ce. Eu chiar nu cred că au strigat către mine.

Dacă vrea cineva să strige, să o facă. N-am mai salutat galeria pentru că m-am grăbit, eram plouat”, a declarat Petrescu, potrivit digisport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite