Familia lui Patrick Ekeng. Mijlocaşul lasă în urmă o soţie şi o fiică în vârstă de doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patrick Ekeng FOTO Facebook/FC Dinamo Bucureşti
Patrick Ekeng FOTO Facebook/FC Dinamo Bucureşti

Familia lui Patrick Ekeng. Moartea tragică a mijlocaşului dinamovist se va răsfrânge cel mai rău, din păcate, asupra familiei sale. Fotbalistul camerunez era căsătorit şi avea o fiică în vârstă de doar doi ani.

Ekeng ar fi trebuit să revină în Franţa săptămâna viitoare pentru a-şi petrece vacanţa de vară împreună cu fiica şi soţia sa. Soţia şi rudele sale îl vizitaseră cu o zi înaintea decesului.

Ultima fotografie postată de sportivul camerunez pe contul său de Instagram în urmă cu doar o săptămână îl arată pe fotbalist împreună cu fiica sa, celebrând ziua ei de naştere. Fetiţa fotbalistului împlinise doi ani. 

De asemenea, Gazeta Sporturilor relatează că Patrick Ekeng a lăsat un status emoţionant pe contul său de WhatsApp, modificat ultima dată pe 26 martie, ziua în care internaţionalul camerunez împlinise 26 de ani: „Mulţumesc, Doamne, pentru încă un an, dă-mi sănătate, tu cunoşti dorinţele inimii mele. Glorie lui Iisus”.

Familia lui Patrick Ekeng. Mijlocaşul: „Le datorez totul!”

Surse prezente la Spitalul Floreasca vineri seară susţin că mai multe rude ale lui Patrick Ekeng rămase în România au ajuns la spital după ce acesta a fost internat de urgenţă, incluzându-l pe fratele fotbalistului. 

Directorul sportiv al clubului Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat că soţia lui Ekeng a fost informată despre decesul acestuia şi va sosi în cursul zilei de sâmbătă în România.

Alte detalii despre familia lui Patrick Ekeng nu sunt cunoscute. Într-un interviu din octombrie 2013 pentru site-ul de sport camerunez Mboa Football, fotbalistul a evidenţiat importanţa familiei în viaţa sa:

„Familia este centrală pentru echilibrul vieţii unui sportiv. Pentru mine este vitală deoarece sufăr atunci când cariera mea nu merge bine, iar familia mă susţine orice s-ar întâmpla, aşa că le datorez totul. Lumea fotbalului este un miraj; câteodată totul merge prea rapid şi se pot uita multe. Familia mă ajută să-mi aduc aminte de unde am plecat şi ce am făcut pentru a ajunge aici...”

Patrick Claude Ekeng Ekeng s-a născut pe 26 martie 1990 în capitala cameruneză Yaounde, şi a jucat pentru echipa locală Canon între 2006 şi 2009. Într-o coincidenţă tragică, acesta este acelaşi club la care a început fotbalul profesionist Marc-Vivien Foe, un alt jucător camerunez decedat în condiţii similare. Pe 23 iunie 2003, Foe s-a prăbuşit pe teren în timpul unei partide între  reprezentativele Camerunului şi Columbiei contând pentru Cupa Confederaţiilor, decedând în scurt timp la spital; cauza decesului a fost o boală cardiacă.

Ekeng a plecat în Europa în 2009 unde a evoluat pentru Le Mans şi Rodez AF în Franţa, Lausanne-Sport în Elveţia, Cordoba CF în Spania, înainte de a ajunge în această iarnă la Dinamo.

Citeşte mai mult pe aceeaşi temă:

Scene de groază la Dinamo - Viitorul! Patrick Ekeng a murit. Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze

Patrick Ekeng a murit. Soţia plecase în Franţa vineri şi îl aştepta acasă după finala Cupei

Patrick Ekeng a murit. Întrebările care au nevoie de un răspuns după această tragedie

Patrick Ekeng a murit: un coleg a anunţat soţia camerunezului despre tragedie. Curg lacrimi pe stadionul Dinamo

Ekeng a murit! Mesaj sfâşietor al unuia dintre jucătorii care au încercat să-l readucă la viaţă chiar pe terenul de joc

Patrick Ekeng a murit. Cum a relatat presa internaţională tragica ştire

Ekeng a murit: e al doilea fotbalist la moartea căruia a asistat doctorul Bătineanu. Medicul e desfiinţat de Dinu

Patrick Ekeng a murit: Steaua e alături de Dinamo într-un moment teribil. Cum a reacţionat marea rivală a „câinilor“

Patrick Ekeng a murit: camerunezul ne-a lăsat o „bijuterie“ de gol, dar şi un ultim status emoţionant pe WhatsApp

Ekeng a murit: e al treilea fotbalist căruia îi stă inima din octombrie până acum. Alte tragedii de-a lungul anilor

Patrick Ekeng a murit: în Anglia, într-un caz similar, Fabrice Muamba a fost salvat. Cum a „simţit“ moartea

Patrick Ekeng a murit: fotbalul se opreşte în România. Finala Cupei nu se mai joacă marţi. Anunţ oficial făcut de FRF

Patrick Ekeng a murit. Observatorul meciului Dinamo-Viitorul: Medicul delegat ne-a confirmat că ambulanţele sunt dotate corespunzător

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite