EXCLUSIV Povestea unei lovituri de presă: Cum a fost filmat pumnul dat de Anamaria Prodan lui Alexa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La două săptămâni după apariţia lui, clipul de doar 6 secunde a adunat aproape 1,5 milioane de vizualizări, fiind cea mai urmărită filmare de pe canalul de Youtube al celor de la sport.ro.

Anamaria Prodan e un personaj grobian al fotbalului românesc, aşa că, atunci când a fost surprinsă dându-i un pumn lui Dan Alexa, imaginea ei n-a avut de suferit, fiind compromisă de mult. 

În schimb, Dan Alexa a ieşit extrem de şifonat după acest episod şi, într-o primă fază, şi-a şi dat demisia de la Astra. Între timp, tehnicianul de 39 de ani a revenit pe banca giurgiuvenilor, însă e clar că, în următorii ani, cariera sa va fi afectată de scandalul cu Anamaria Prodan. 

Imediat după apariţia imaginilor surprinse de sport.ro (denumirea canalului de Youtube, fiindcă postul TV se numeşte acum Pro X) mulţi s-au întrebat cum de a fost posibil ca doar o singură televiziune să surprindă momentul pumnului? Asta deoarece incidentul a avut loc pe stadionul de la Giurgiu, după meciul Astra – FC Botoşani, partidă la care au asistat mulţi jurnalişti şi operatori TV.

La un moment dat, un moderator de la Digi Sport, Viorel Grigoroiu, a venit cu o explicaţie bizară. Acesta a susţinut că acest scandal a fost „regizat“ de cei implicaţi, iar oamenii de la sport.ro au ştiut de scenariu, motiv pentru care au putut filma totul!

Evident, o astfel de explicaţie n-avea nicio logică, în condiţiile în care incidentul de la Giurgiu i-a „pătat“ imaginea lui Dan Alexa. De altfel, în mediul virtual, acesta s-a şi ales deja cu o poreclă, după ce a fost bătut de Anamaria Prodan: Dana Lexa!

Operatorul a crezut că va suprinde un moment de tandreţe!

„Adevărul“ a aflat, între timp, cum au stat lucrurile şi cum a fost posibil ca „pumnul secolului“ să fie surprins de cei de la sport.ro.

Operatorul Lică Molan, un tip cu mare experienţă, e cel care a filmat incidentul de la Giurgiu. După partida Astra – Botoşani, atunci când colegii săi de la alte televiziuni se pregăteau de plecare de la stadion, Molan i-a văzut pe Anamaria Prodan şi Dan Alexa. 

Inspirat, acesta a început să filmeze, crezând că va surprinde un moment de tandreţe între cei doi, dat fiind faptul că, de mult timp, se zvoneşte că există o relaţie amoroasă între impresarul FIFA şi actualul antrenor al Astrei.

Doar că, în loc să filmeze vreun sărut pasional sau o îmbrăţişare, Molan a filmat pumnul care aproape că l-a doborât pe Alexa şi, între timp, a adunat aproape 1,5 milioane de vizualizări pe Youtube.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite