Engleza lui Stoicikov, motiv de caterincă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hristo Stoicikov
Hristo Stoicikov

Engleza aproximativă, exotică a fostului fotbalist bulgar Hristo Stoicikov a devenit motiv de băşcălie în Bulgaria, servind chiar de temă de inspiraţie pentru un cântăreţ de hip-hop, al cărui clip video a primit mii de vizitatori pe Youtube.

Un interviu în engleză al fostului jucător de la FC Barcelona, care acum antrenează formaţia sud-africană Mamelodi Sundowns, a fost difuzat de numeroase televiziuni şi portaluri de internet bulgare.

Iar originalităţile lui Hristo în limba lui Shakespeare au fost folosite de un artist hip-hop, DJ Van, pentru a compune un cântec numit 'Tu parts'. Unele expresii mai curioase ale fostului internaţional, folosite în respectivul interviu, au devenit obişnuite în discuţiile cotidiene ale tinerilor bulgari.

În ce-l priveşte, popularul fotbalist, considerat cel cunoscut bulgar pe plan internaţional, s-a arătat indiferent faţă de glumele pe seama englezei sale. 'Nimeni în această ţară (Africa de Sud) nu se distrează pe seama mea din această cauză. Aş putea vorbi în spaniolă şi să folosesc un traducător de engleză, dar prefer să o fac singur. Cu greşeli sau fără greşeli, oricum vor fi mereu oameni care mă invidiază', a declarat Stoicikov.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite