Edi Iordănescu: „Patronul mi-a propus încetarea colaborării. Nu plec decât dacă îmi achită clauza. Şi apoi voi dona toţi banii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO gsp.ro
FOTO gsp.ro

La doar câteva ore după ce Gigi Becali a declarat că „la FCSB nu se va schimba antrenorul cel puţin până la vară”, în ciuda nemulţumirilor sale cu privire la jocul prestat de vicecampioană sub bagheta lui Edi Iordănescu, antrenorul roş-albaştrilor a anunţat în această seară pe contul personal de Facebook că i-a fost solicitată rezilierea amiabilă a contractului cu FCSB!

"Mi s-a propus din partea clubului/patronului încetarea de comun acord a colaborării. Din ce am înţeles, calitatea jocului reprezintă nemulţumirea patronului. Feeling-ul meu este că domnia sa doreşte să se ocupe personal, în exclusivitate, de echipă. Este dreptul dânsului, chiar dacă pentru mine este dezamăgitor, fiindcă am fost adus cu insistenţe şi promisiuni, şi am venit din calitatea de antrenor campion al României. 

Pentru echipă şi suporteri, pentru mine şi stafful meu, pentru cariera mea, eu nu doresc această despărţire. Nu am venit pentru 3 luni, dar, ţinând cont de faptul că nu rezultatele primează în evaluarea mea şi a muncii mele, totul pare lipsit de speranţă şi fără perspectivă. Ultimul lucru pe care îl doresc este să sufere echipa din cauza acestei situaţii. 

În condiţiile astea, răspund public acestei propuneri şi spun că nu doresc să-mi dau acordul pentru încetarea colaborării decât într-un singur caz. Încetarea unilaterală din partea clubului, achitarea clauzei de reziliere, pentru că patronul a spus oricum că asta nu este o problemă, iar eu promit că a doua zi după ce acei bani au intrat în contul meu, toţi vor fi direcţionaţi către donaţii, cu acte doveditoare. Vor merge către copii şi oameni in vârstă. 

Nu am venit pentru bani, am venit pentru clubul pe care îl iubesc şi dacă acum nu joacă spectaculos echipa, probabil juca mai bine înainte, cu Karagandy sau Rapid. 

Dacă nici această soluţie nu este acceptată, atunci îl rog să recunoască public că nu mă mai doreşte pentru că vrea să decidă tot la echipă şi nu are legătură cu rezultatele şi putem înceta colaborarea. 

Sunt antrenor tânăr, încă la început de drum, îmi doresc să merg sa antrenez în viitor în străinătate şi măcar în acest fel pot explica celor care mă întreabă de ce am plecat după numai 3 luni şi după un parcurs aproape perfect. 

P. S. Orice se va întâmpla, garantez că nu o sa zic nici măcar un cuvânt urât de club, de patron sau de locul şi oamenii unde şi cu care am muncit, aşa cum am procedat peste tot unde am activat.

- Edi Iordănescu, antrenor FCSB"

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite