După 2-2 cu Steaua, Petrolul a prins curaj. Bornescu a anunţat noul obiectiv al echipei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bornescu (dreapta)
Bornescu (dreapta)

Formaţia din Ploieşti e prima care a reuşit să plece neînvinsă de pe terenul Stelei în acest sezon. Până la întâlnirea cu „lupii galbeni“, roş-albaştrii obţinuseră 13 victorii în 13 partide disputate acasă.

Mircea Bornescu s-a arătat mulţumit, după ce Steaua - Petrolul s-a terminat egal, scor 2-2. Chiar dacă formaţia din Ghencea a fost ajutată de centralul Alexandru Tudor, goalkeeper-ul prahovenilor a încercat să treacă peste greşeala centralului.

„Nu ştiu dacă cele două penalty-uri au fost acordate corect, dar nici nu mai putem întoarce rezultatul. Steaua a jucat mai bine în prima repriză, dar noi am revenit în partea a doua“, şi-a început Bornescu discursul la GSP TV.

Portarul Petrolului i-a lăudat pe cei 2.000 de fani ai prahovenilor, care au fost prezenţi pe „Arena Naţională“, şi a anunţat obiectivul echipei în cele şapte etape care au mai rămas de disputat. 

„Fanii noştri au făcut o atmosferă extraordinară, ne-am simţit ca acasă. Mai avem multe meciuri de jucat şi sperăm să terminăm pe locul doi. Am obţinut un rezultat bun cu Steaua şi sper să continuăm la fel de bine“, a încheiat Bornescu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite