Duel cu Anglia pentru Euro. Lung junior şi Găman, încrezători în şansele României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naţionala de tineret a României nu a avut noroc la tragerea la sorţi şi va întâlni Anglia în barajul pentru un loc la Campionatul European din 2011, adversar pe care tricolorii voiau să-l evite.

Selecţionerul Emil Săndoi este însă încrezător în şansele de calificare. „Cred că întâlnim cel mai dificil adversar, dar şansele de calificare sunt egale. Trebuie să recunoaştem că Anglia este o echipă redutabilă, cu fotbalişti foarte buni, dar eu am încredere în jucătorii mei“, a spus Săndoi.

Ne vom juca şansa, nu avem nimic de pierdut. O calificare în faţa Angliei ar fi de două ori mai frumoasă. Este bine că jucăm în deplasare primul meci. Sincer, doream ca adversar gen Belarus sau Islanda, dar aşa au decis sorţi“, a spus şi Silviu Lung junior, portarul naţionalei de tineret, care ar vrea ca returul cu Anglia să se joace la Craiova, pe un stadion arhiplin.

Fundaşul Universităţii Craiova, Valerică Găman, crede că şansele de calificare sunt egale. 

De ce ne-a fost frică n-am scăpat. Voiam un adversar mai modest, dar asta este. Totuşi, consider că şansele sunt de 50-50 la sută. Nici ei, la juniori şi tineret, nu au avut rezultate notabile în ultimul timp. Se joacă două manşe şi important e că primul meci este în Anglia. Probabil că mulţi gândesc acum că nu vom avea nicio şansă, dar vom încerca să ne autodepăşim şi să ne calificăm, pentru că ăsta e obiectivul“, a spus „Walter“, titular incontestabil al naţionalei de tineret.

Meciurile din play-off-ul Campionatului European din Danemarca se vor disputa în sistemul tur-retur. Elevii lui Săndoi vor disputa prima manşă în Insulă, la 8 octombrie, în timp ce returul urmează a se disputa patru zile mai târziu, în România.

Duelurile din play-off

Anglia - România
Olanda - Ucraina
Spania - Croaţia
Elveţia - Suedia
Islanda - Scoţia
Cehia - Grecia
Italia - Belarus

Danemarca este calificată din oficiu, în calitate de ţară-gazdă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite