Dragoș Iancu, operat timp de 5 ore, după ce i-a fost rupt piciorul. Verdictul chirurgului

0
Publicat:

Dragoș Iancu mijlocașul de 20 de ani al lui Hermannstadt, a fost operat după ce a suferit o fractură deschisă de peroneu în meciul cu Petrolul, după o intrare prin alunecare a căpitanului ploieștenilor, Valentin Țicu.

Dragoș Iancu, luat cu salvarea după accidentarea groaznică de la Ploiești. Foto Sportpictures
Dragoș Iancu, luat cu salvarea după accidentarea groaznică de la Ploiești. Foto Sportpictures

Transportat în primă fază la Spitalul Județean Prahova, jucătorul a fost dus în cursul serii la spitalul privat Monza din București. Aici a fost operat astăzi de chirurgul Gabriel Dinu.

Din informațiile gsp.ro, Dragoș Iancu a stat în operație puțin peste 5 ore, de la 8.00 până la 13.10. Intervenția chirurgicală a fost complicată, dar încheiată cu succes, după cum i-a spus doctorul jucătorului. „Așa cum a promis medicul, Dragoș Iancu va putea juca din nou fotbal”, a declarat președintele sibienilor, Dani Coman.

Dragoș Iancu, înainte de intervenția chirurgicală. Foto Facebook
Dragoș Iancu, înainte de intervenția chirurgicală. Foto Facebook

Înainte să intre în operație, fotbalistul lui Hermannstadt s-a arătat optimist: „Vreau sa mă întorc în 3 luni. Numai la asta mă gândesc! Sper să decurgă operația bine și să mă recuperez. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au trimis mesaje de încurajare. Voi fi bine! Sunt puternic!”, a declarat Dragoș Iancu. Costul intervenției chirurgicale va fi suportat asiguratorul jucătorului și de clubul de care aparține.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite