Doroftei: "După 20 de ani de box pot să-mi dau cu părerea despre box!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trofeele Moşului sunt expuse la Doroftei Pub
Trofeele Moşului sunt expuse la Doroftei Pub

Într-un interviu acordat lui Radu Naum, pentru GSP TV, campionul mondial la box Leonard Doroftei s-a referit din nou la Lucian Bute. La discuţie a participat şi Titi "Prosop", antrenorul care l-a pregătit pe pugilistul din Ploieşti.

Prezentat ca un tip care, deşi a ieşit din ring, continuă să "dea pumni", să intre în polemici, Doroftei a fost întrebat dacă şi-a făcut un program din asta sau pur şi simplu nu poate sta deoparte.  "Voi, presa, mi-aţi dat dreptul de a mă exprima. Şi văd că vă place. Mi-aţi cerut părerea despre unele meciuri de box. N-am spus niciodată despre un om că este frumos, că e urât, că e handicapat... Că e nu ştiu cum... Mi-am spus părerea despre un meci de box. Dacă după 20 de ani de box nu am voie să-mi spun părerea despre box înseamnă că de ce muncim, de ce trăim în acest sport?", a spus "Moşu".

Ajuns la capitolul Lucian Bute, Doroftei a spus: "Mi-am spus părerea despre un meci al lui, cu ani în urmă. Am văzut altfel evoluţia pe care ar fi trebuit să o urmeze. Unii au înţeles ce am vrut să spun, alţii au... Bine, nici eu nu m-am exprimat poate prea corect. Nu sunt în politică să manevrez cuvintele aşa cum ar trebui". Rugat să-şi spună punctul de vedere, Titi "Prosop" a respins ideea că între Doroftei şi Bute s-a iscat o polemică, fiind de acord cu părerea protejatului său că poate exprimarea nu a fost tocmai cea potrivită. "Poate că adversarii săi au fost mai slabi, însă nu Bute i-a ales, ci cei din staff-ul său.

Doroftei a mai vorbit despre şcoala de box pe care a fondat-o, despre sala din Ploieşti unde au loc antrenamentele micuţilor pugilişti, dar şi despre meciul său de retragere.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite