Dorinel Munteanu, noul antrenor al lui Dinamo: „N-am venit să vând iluzii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unul dintre acţionarii lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a vorbit despre schimbarea antrenorului. FOTO Mediafax
Unul dintre acţionarii lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a vorbit despre schimbarea antrenorului. FOTO Mediafax

În cursul zilei de joi a avut loc conferinţa de presă în cadrul căreia a fost  prezentat noul antrenor al echipei Dinamo Bucureşti, Dorinel Munteanu.

Înlocuirea fostului antrenor al lui Dinamo, Dario Bonetti, s-a produs în mod oficial joi, în urma conferinţei de presă în care a fost prezentat noul tehnician al alb-roşilor, Dorinel Munteanu.

„Ziua de azi e una importantă pentru mine. Mă întorc la echipa care mi-a deschis drumul către fotbalul din Vest şi la echipa naţională. Sunt foarte bucuros că am luat această decizie. Este o provocare pentru mine şi sunt convins că vom aduce Dinamo unde a fost cu puţin timp în urmă“, şi-a început discursul „Neamţul“.

Noul antrenor din Ştefan cel Mare a vorbit deschis despre instalarea sa pe banca tehnică: „N-am venit să vând iluzii. Am venit să muncesc cu toată priceperea mea. Îmi place să obţin maximum din jucătorii din lotul pe care îl am“. Primele planuri de viitor fac referire la insuflarea încrederii în lotul dinamovist: „Vreau să redau încrederea băieţilor, ăsta e un punct vulnerabil în acest moment. Ăsta este primul pas, pe care trebuie să-l fac începând de astăzi“.

Unul dintre acţionarii lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a reprezentat „vocea“ ofiacililor alb-roşilor la conferinţa de presă: „Îi urăm bun-venit lui Dorinel Munteanu. El are un CV bogat, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. Pentru el, Dinamo a fost prima dragoste. A semnat un contract pe doi ani şi jumătate. Şi-a asumat prin contract că Dinamo va termina acest sezon pe unul dintre primele trei locuri“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite