Dorinel Munteanu face revoluție la Oțelul, după înfrângerea cu Botoșani. Dă afară o echipă întreagă

0
Publicat:

FC Botoșani a reușit să câștige primul meci în acest sezon al Superligii, trecând cu 2-0 de Oțelul, la Galați. Dorinel Munteanu a luat foc și a transmis dacă rămâne la echipă va da afară cel puțin 10 fotbaliști.

Dorinel Munteanu, contestat de suporteri la Galați . Foto Facebook
Dorinel Munteanu, contestat de suporteri la Galați . Foto Facebook

Nemulțumit de atitudinea fanilor și de jucătorii lui, Dorinel Munteanu a transmis că în zilele viitoare va analiza dacă rămâne la echipă. „Sunt cel mai dezamăgit suporter sau om din Galați. Echipa mea a jucat foarte slab, eu sunt responsabil de ce s-a întâmplat în teren. Îmi schimb obiectivul. Lumea a început să o ia razna. A început să viseze prea mult. Îmi schimb obiectivul!

Să rămânem în Liga 1, dacă așa vor distinșii noștri suporteri. Am putut să fac maxim la această echipă până astăzi. Cred că ar trebui să fie mulțumiți și onorați că participă în această competiție, din postura în care suntem.

Sunt multe tabere, nu vreau să mă iau după lucruri necurate. Cât mai sunt 27 de puncte puse în joc, pot să sper. Dar acum ne gândim la salvarea de la retrogradare. Se vor schimba cel puțin 10 jucători, chiar dacă nu credeți. Nu au înțeles mesajul meu. Ce spun eu trebuie să fie lege aici! Cine nu ascultă trebuie să plece. Și vor fi cel puțin 10!”, a spus Dorinel Munteanu la Orange Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite