Dorinel a fost “desfiinţat” de fostele glorii ale lui Dinamo. “Mă deranjează genul ăsta de oameni”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu a părăsit Dinamo după numai o lună
Dorinel Munteanu a părăsit Dinamo după numai o lună

Pentru că a părăsit echipa “câinilor” după doar cinci etape pentru a semna cu ultima clasată din Rusia, Dorinel Munteanu a fost acuzat dur de unii dintre jucătorii care au adus gloria roş-albilor.

Primul care l-a luat la ţintă pe Dorinel Munteanu, cel care stat doar o lună pe banca lui Dinamo, a fost Ionel Augustin, fostul mare atacant al “câinilor”: “Am fost foarte surprins, nu mă aşteptam să părăsească corabia, ştia despre ce e vorba, trebuia să nu accepte oferta. Sunt ferm convins că a avut intenţia să plece. Pe mine mă deranjează genul ăsta de oameni. Să vii doar ca să faci simplă prezenţă, mai ales că ai fost şi jucător acolo?”, a spus “Oneaţă” la DolceSport.

Orac: "Nu se respectă"

Nici fostul mijlocaş Costel Orac nu a fost mai blând. “Un antrenor care se respectă nu vine şi pleacă după cinci etape. Ar fi fost mult mai bine să stabilească de la început. Cu toţii ştim că schimbările de antrenori nu sunt benefice pentru echipă şi pentru club. Probabil l-a atras numele Dinamo şi nu a cunscut problemele de la ora actuală”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite