Dinamo, o epavă: A fost refuzată de un antrenor care a pregătit o singură echipă, ca principal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deian Sorescu, mijlocaş Dinamo
Deian Sorescu, mijlocaş Dinamo

Formaţia din Ştefan cel Mare ocupă locul 14 din 16 în Liga I, cu şase înfrângeri în primele opt etape. Iar perspectivele sunt sumbre pentru fosta campioană a Ligii I.

Dinamo s-a debarasat de Dario Bonetti (60 de ani) cu care a mers din înfrângere în înfrângere. Sub comanda italianului, „câinii“ au înregistrat şase eşecuri dintre care cinci la rând!

Din păcate pentru Dinamo, înlocuirea lui Bonetti a fost cea mai simplă mutare în ecuaţia salvării de la retrogradare. Adevărata provocare e găsirea unui înlocuitor pentru tehnicianul italian. Unul care să reuşească un miracol sportiv prin salvarea echipei de la retrogradare, în condiţiile în care lotul e „subţire“, iar problemele financiare sunt interminabile.

Deocamdată, primul antrenor contactat de roş-albi a şi declinat oferta. Vorbim despre Ilie Poenaru (44 de ani), care va părăsi Academica Clinceni, singura echipă pe care a pregătit-o din postura de principal. Aflat la această grupare din ianuarie 2018, Poenaru va prelua Gaz Metan Mediaş, care tocmai a anunţat rezilierea contractului fostului antrenor, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Ce a declarat Ilie Poenaru la Sport Total FM?

*Mă duc acum să semnez rezilierea cu echipa Clinceni. Marin Dună nu rămâne, e cu mine! Am venit toţi, plecăm toţi! M-a sunat şi Iuliu Mureşan pentru a vorbi despre Dinamo, însă i-am explicat că oficialii de la Gaz Metan au fost primii care m-au contactat. Dacă nu se rezolvă cu ei, i-am promis că reluăm discuţia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite