Dinamo Bucureşti a învins Gaz Metan Mediaş, scor 3-1. Conducătorii dinamovişti, împiedicaţi să intre la loje

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra şi a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I. Ardelenii au marcat primul gol în actuala ediţie.

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, în ultimul meci al etapei a patra şi a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I. Ardelenii au marcat primul gol în actuala ediţie.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Anton '32 din penalti şi Hanca '72, '75, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Popovici, în minutul 90+4.

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Cosmin Contra, a declarat după victorie că elevii săi nu au reuşit în niciun moment să intre joc, dar a precizat că echipele mari câştigă şi când joacă mai prost.

„Rezultatul este singurul punct bun din acest meci. A fost foarte greu să ne revenim după Bilbao. Nu am reuşit să intrăm în joc în niciun moment. În partea a doua am avut noroc cu inspiraţia lui Hanca şi aşa am închis meciul. Echipele mari câştigă şi când joacă mai prost. Albin a fost supărat la schimbare pentru că nu a făcut jocul pe care dorea să-l facă. Trebuie să vedem de ce am jucat aşa de prost astăzi. Hanca a reuşit să arate ca în sezonul trecut. Trebuie să aratăm altfel la meciul de la Cluj, altfel vom avea mari probleme. Dacă jucăm ca astăzi, ne dau cu terenul în cap", a spus Contra la Digisport, precizând că în timpul meciului a lovit ceva de supărare şi s-a tăiat la deget.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a spus că la formaţia sa probleme continuă şi sunt grave.

„Plecăm iarăşi cu tolba plină. Problemele continuă şi sunt grave. Am avut în cele patru meciuri o medie de trei ocazii mari de gol, dar nu reuşim să înscriem. Dinamo este o echipă mare şi a ştiut să profite de ocaziile avute. Aş dori să văd un arbitru care greşeşte să vină şi să-şi ceară scuze public, pentru că eu îmi pot pierde serviciul, îmi pierd banii, nervii... Sunt probleme în defensivă, dar echipa nu joacă aşa de rău, dar ne trebuie o victorie. În acest sezon luptăm să evităm retrogradarea", a spus Pustai, la Digisport.

Conducătorii dinamovişti au văzut meciul din tribune

Patronul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, directorul general Adrian Mutu şi alţi conducători dinamovişti au fost împiedicaţi de reprezentanţi ai asociaţiei controlate de Nicolae Badea să intre la lojele stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Potrivit digisport.ro, Negoiţă şi alţi conducători dinamovişti au văzut meciul de la Tribuna I şi de la Sectorul 0, deşi o lojă a fost deschisă cu puţin timp înaintea meciului. Mutu a dorit iniţial să urmărească partida de pe marginea terenului, dar a renunţat la un moment dat şi a urcat şi el la Tribuna I.

Dinamo Bucureşti: Brănescu – Romera, Nedelcearu, Marici, St. Filip – Anton, Nascimento – Costache (Mahlangu '73), Albin (Hanca '60), Bumba (Salomao '65) – Nemec. Antrenor: Cosmin Contra.

Gaz Metan Mediaş: Greab – Voicu, Akaki, Perendija, Popovici – Danci (Curtean '75), Bic – Olaru, Manole (Paulo Jorge '85), Buziuc – Golubovici (Tîrcoveanu '46). Antrenor: Cristian Pustai.

Cartonaşe galbene: Bumba '37, Anton '44, Marici '45+3, Nascimento '53, St. Filip '77, Hanca '90+1 / Voicu '30, Perendija '32, Danci '56.

Arbitri: Adrian Comănescu (central) - Marius Nicoară, George Neacşu (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă).

Observatori: Ioan Mironaş, Alexandru Deaconu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite