Dezvăluirile lui Messi: ce simţeau jucătorii la finalul meciului cu Elveţia şi ce a vrut să facă, iniţial, la faza golului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi
Lionel Messi

Chiar dacă a avut un final de sezon şters la Barcelona, căpitanul Argentinei şi-a revenit în Brazilia şi, aproape de unul singur, a dus echipa până în sferturile Mondialului.

Argentina va întâlni Belgia în următorul meci (sâmbătă, ora 19.00, TVR1), dar jocul echipei a fost aspru criticat de Diego Maradona. 

Lionel Messi a fost printre puţinii fotbalişti care au scăpat de furia legendarului argentinian. La finalul victoriei la limită cu Elveţia (1-0), jucătorul de 27 de ani a mărturisit că el şi colegii săi erau cu moralul la pământ, înainte ca Di Maria să puncteze în minutul 118.

Ce a spus?

„Cu toţii eram nervoşi, fiindcă nu reuşeam să marcăm. Eram conştienţi că la cea mai mică greşeală, riscam eliminarea. Nu voiam să ajungem la penalty-uri. Eram foarte supăraţi cu toţii. Aproape eram convinşi că nu mai putem marca. Am fost norocoşi însă şi acum trebuie să ne gândim la următorul meci“, a declarat Messi.

Acesta i-a pasat decisive lui Di Maria, însă a recunoscut că, într-o primă fază, alta era intenţia sa. „Am primit balonul şi eram hotărât să avansez şi să trag la poartă. L-am văzut însă pe Di Maria cu coada ochiului şi i-am pasat lui. Repet, am avut noroc, dar important e că ne-am calificat. Multe echipe mari sunt deja acasă, însă Argentina e în continuare în Cupa Mondială“, a încheiat Messi. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite