Detalii incredibile: Ce s-a aflat despre cei doi portari care au decis finala Ligii Europa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geronimo Rulli
Geronimo Rulli

După 120 de minute dezolante, Villarreal - Manchester United a oferit o serie fabuloasă de 22 de penalty-uri. Iar aici în centrul atenţiei s-au aflat argentinianul Geronimo Rulli (29 de ani) şi spaniolul David de Gea (30 de ani).

La cum s-a jucat, mai întâi, în timpul regulamentar, iar apoi în cele două reprize de prelungiri, n-ar fi fost nicio pierdere dacă partida Villarreal - Manchester United ar fi trecut direct la executarea loviturilor de departajare.

Iar asta pentru că finala de la Gdansk a oferit un fotbal de proastă calitate. Spaniolii au deschis scorul după o fază fixă, englezii au egalat printr-un gol venit din întâmplare. Iar în afară de aceste două momente, care au şi stabilit scorul după 120 de minute, 1-1, nimic n-ar fi de povestit.

Loviturile de departajare, în schimb, au oferit un spectacol cum rar se vede la acest nivel! 22 de execuţii de la punctul cu var. Dintre care 21 au fost transformate! Singurul care a ratat a fost portarul lui United, David de Gea. Prin comparaţie, omologul său dintre buturile spaniolilor a avut o execuţie fantastică de la 11 metri.

Iar după meci, s-au aflat două lucruri extrem de interesante despre oamenii care, în final, au decis soarta partidei.

În primul rând, presa internaţională a notat că David de Gea n-a mai parat un penalty din 2016! În ultimii cinci ani, spaniolul a fost învins de 40 de ori de la 11 metri din 40 de execuţii.

De partea cealaltă, argentinianul Geronimo Rulli a mărturisit că, miercuri seară, a bătut pentru prima dată un penalty într-o partidă oficială, de când s-a apucat de fotbal.

„E primul penalty pe care l-am înscris vreodată în viaţa mea. Voiam doar să bag mingea în poartă. Nici nu ştiu ce am făcut acum. M-am gândit că trebuie doar să dau tare în minge şi să sper că intră. Nu mi-aş fi imaginat această lovitură de la 11 metri în visele mele. Suntem campioni şi acesta e cel mai bun lucru pe care îl poţi spune ca jucător“, a declarat eroul „submarinului galben“.

VEZI EXECUŢIA LUI RULLI

VEZI PENALTY-UL RATAT DE DE GEA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite