Descoperirile lui Gigi Becali: „E un grup satanico-comunist. Sunt forţe oculte, care se lucrează pe din dos. Şi nu au putere!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Tribunalul Bucureşti a respins, ca neîntemeiată, cererea Clubului Sportiv al Armatei Steaua care reclama faptul că noul nume al clubului lui Gigi Becali cuprinde marca Steaua.

Patronul formaţiei FC Steaua, Gigi Beclai, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, după decizia Tribunalului Bucureşti în litgiul cu clubul sportiv al armatei, că va scrie numele "Steaua" pe o nouă emblemă, care se va diferenţia de cea obţinută în instanţă de CSA.

"Ce nevoie am acum de siglă dacă instanţa spune că eu sunt Steaua? Şi pun în siglă Steaua acum. Nu o să mai fie exact aşa, o să fie puţin mai rotunjită la colţuri. Trebuie să nu se mai confunde. EI nu au cerut decât numele Steaua. Armata atât a cerut. Că Steaua Bucureşti poţi să-i spui 10 de Steaua Bucureşti. Să nu se asemene cu ce fac ei. Ăla face fotbal profesionist şi ăla face de copii şi juniori. La noi scrie fotbal club, e profesionist. Steaua e un substantiv comun, nu poţi să spui că Steaua e numai a ta. E comun, cum e microfon. Nu poţi. E o victorie pentru ţara mea, că nu se mai fac mârşăvii în ţara românească. Nu mai pot ei să comande la instanţe în ţara românească", a declarat Becali, citat de news.ro. 

Oficialul FC Steaua a afirmat că reprezentanţii Clubului Sportiv al Armatei Steaua urmăreau să solicite în instanţă daune pentru folosirea numelui, ceea ce nu mai pot face după decizia de miercuri a Tribunalului Bucureşti: "Pentru mine e o bucurie că ieri am câştigat la Tribunalul Bucureşti cu CSA Armata. Ce scop aveau ei de fapt? Că nu au cerut niciun prejudiciu. Scopul lor era Steaua, să anuleze numele de Steaua. Că Înalta Curte spunea că se anulează marca Steaua. E diferenţă între siglă, să nu se confunde cu o altă marcă. Numele de Steaua poate fi folosit într-o marcă, dar să nu aibă acelaşi desen. Noi suntem Steaua Bucureşti. Spune că noi putem folosi numele de Steaua pe materiale promoţionale şi că nu se confundă numele de Steaua cu numele lor de Steaua, de la clubul armatei. Cu alte cuviinte oricine poate folosi numele de Steaua. Numai să nu se confunde. Deci au dat-o în bară, pentru că ei voiau să ceară despăgubiri că am folosit numele de Steaua 10 ani. Nu mai pot cere despăgubiri, ca atare au făcut degeaba acea evaluare ca să influenţeze, au plătit din bani de la buget 60.000 de euro de la buget pentru trei rânduri. Femeia aia este arestată pentru nu ştiu ce. Acum să vedem dacă e abuz în serviciu? Când o faci cu rea credinţă, să iei bani de la buget ca să influenţezi este abuz în serviciu şi este puşcărie. Forţele oculte care erau împotriva mea nu mai au putere. Acum nu mai au timp de Becali, că au dosarele lor. Acum au ei problemele lor, sunt în dosare penale. Şi nu mă refer doar la Gabi Oprea, e un grup acolo satanico-comunist. Şi nu mai au putere, nu ştiu cum să-şi salveze pielea şi nu mai au timp de Becali. Nu e Talpan, sunt alţii care au belele acum".

În ceea ce îi priveşte pe suporteri, Becali consideră că acum vor înţelege că echipa patronată de el este Steaua Bucureşti. "Sunt mulţi suporteri care nu înţelegeau, dar acum o să le înţeleagă. O să vadă sigla Steaua. Cei ce nu au acceptat niciodată şi au avut răutatea, nu ai cum să-i întorci, sunt la Peluza Sud vreo 200. Care sunt nu neapărat manipulaţi, au o trăire a lor dar şi combinat cu manipulare. Şi îţi dai seama ce iese. Îi manipulează alt grup. Sunt forţe oculte, care se lucrează pe din dos, prin întuneric. Eu am fost un idealist prost şi am crezut, dar acum îmi văd de treaba mea", a declarat patronul stelist. Gigi Becali spune că i-a fost teamă să nu fie obligat să plătească despăgubiri mari pentru folosirea numelui Steaua, motiv pentru care nu a investit mai mult în echipă. "Pentru mine e o mare victorie pentru că îmi era teamă de puteri oculte. Că nu aveau ei cum să câştige la Curtea Supremă decât dacă îl manevra pe ăla. Curtea Supremă trebuia să dea înapoi. Şi fiindu-mi teamă eu am pierdut campionatul. Ultimii jucători pe care i-am luat, am trecut în contract că, dacă sunt probleme juridice, la ordinul meu, ei vor semna acelaşi contract cu socieatatea de fotbal pe care eu o indic. Ei, jucătorii se obligau. De ce? Mă gândeam să salvez ce pot să salvez de criminalii ăstia. Puteau să zică 20 de milioane prejudiciu. Păi de unde plăteşti? Nu intri în insolvenţă? Atunci îmi iau 6-7 jucători cu care am semnat ultimii, Stanciu, şi mă duc la o altă echipă la Petrolul, la Voluntari, nu ştiu, oriunde, numai la Rapid nu şi îmi văd de treaba mea. Am vrut să-l iau pe Budescu şi pe Alibec, dar am zis pentru ce, stai să văd, dacă investesc 3-4 milioane şi pierd cu criminalii ăştia? Şi atunci am pierdut campionatul pentru că mi-a fost teamă", a mai spus Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite