Derbiul FCSB - FC Rapid s-a încheiat cu scorul de 3-1. Echipa gazdă s-a impus prin două goluri înscrise în ultimele 3 minute de joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Captură ecran / FCSB-Rapid. Primul gol al FCSB (Tănase, min. 14).
Foto: Captură ecran / FCSB-Rapid. Primul gol al FCSB (Tănase, min. 14).

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene.

După ce la pauză scorul a fost de 1-1, FCSB s-a impus pe final de meci, după două goluri înscrise în prelungirile partidei, respectiv în minutele 90+3 (din penalti) şi 90+6.

Partida a fost întreruptă din minutul 3 până în minutul 9, după ce ambele galerii au aruncat fumigene şi petarde pe teren,  stadionul fiind acoperit de un fum dens. Cele două echipe s-au strâns în acest timp la mijlocul terenului, aşteptând ca pompierii să stingă materialele pirotehnice şi să strângă resturile acestora.

Înaintea jocului, fotbaliştii Rapidului a intrat pe teren cu un banner cu mesajul  "Drum lin, Constantin Bebe Năsturescu". Fostul jucător giuleştean, component al echipei care câştiga titlul în 1967, a decedat, sâmbătă, la vârsta de 81 de ani.

Au marcat: Tănase '14, '90+3 (p), Ianis Stoica '90+6 / Săpunaru '45+6 (p).

1-0, min. 14: După o acţiune prelungită a lui Octavian Popescu şi după greşeli în serie ale fundaşilor rapidişti în propriul careu, mingea a ajuns la Olaru, care a şutat de la 17 metri, portarul Moldovan a respins în faţă şi Tănase a împins balonul în poartă;


1-1, min. 45+6: La o lovitură liberă de pe partea stângă, Radunovici l-a tras pe Săpunaru în careu şi arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalti, care a fost transformat cu siguranţă tot de fundaşul rapidist;

2-1, min. 90+3: Săpunaru l-a faultat în careu pe Ianis Stoica, iar Tănase a transformat lovitura de la 11 metri dictată de Kovacs;

3-1, min '90+6: După un contraatac, Ianis Stoica a marcat cu un şut din interiorul careului, deviat în poartă de Crepulja.

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Creţu, Vinicius, Cristea, Radunovici - Olaru (Oaidă '72), Şut (Keşeru '83), Fl. Tănase - Cordea (V. Gheorghe '46), Budescu (I. Stoica '46), Octavian Popescu (Fl. Coman '65). Antrenor Toni Petrea;

Rapid: H. Moldovan - Belu-Iordache, Săpunaru, Dandea, Junior Morais - Crepulja, Albu - Sefer (Despa '90+4), R. Ilie (Pănoiu '66), Stahl (Goge '72) - Marzouk (Bălan '66). Antrenor Mihai Iosif.

Cartonaşe galbene: Octavian Popescu '44, Toni Petrea (a) '44, Radunovici '90+5 / Junior Morais '37, '77, Săpunaru '40, Albu '44.

Cartonaş roşu: Junior Morais '77.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu şi Mihai Marica - Iulian Călin;

Observatori: Aron Huzu, Eduard Alexandru.

În clasament, primele şase locuri sunt ocupate de CFR Cluj - 51 de puncte, FCSB - 46 de puncte, FC Voluntari - 34 de puncte, FC Botoşani - 33 de puncte, Rapid - 31 de puncte şi CS Universitatea Craiova - 31 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite