Denis Alibec: „Rafael Benitez m-a felicitat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alibec (albastru-negru) a intrat pe teren în minutul 67 cu Chievo
Alibec (albastru-negru) a intrat pe teren în minutul 67 cu Chievo

Numeroasele indisponibilităţi din lotul lui Inter i-au oferit şansa lui Denis Alibec (19 ani) să îmbrace pentru prima dată tricoul milanezilor într-un meci oficial (1-2 cu Chievo).

 Jucătorul nostru spune că nu a avut deloc emoţii: „Când am intrat, era deja 2-0 pentru ei. M-a încurajat toată lumea înainte de meci. Benitez a venit şi el la mine şi mi-a spus să joc aşa cum ştiu eu. Şi după meci a venit şi m-a felicitat, chiar dacă era puţin supărat. Eu sper să fiu folosit şi în continuare, dar nu depinde doar de mine. Acum am avut noroc că am jucat, pentru că ne lipseau mulţi atacanţi: Pandev, Milito şi Coutinho".

Pus la dietă de italieni

„Puştiul" din Mangalia spune că s-a simţit excelent în atac alături de camerunezul Samuel Eto'o. „Cu el m-am înţeles cel mai bine, pentru că mi-a pasat cel mai mult. Am făcut şi cea mai frumoasă fază, după un un-doi cu el, apoi i-am pasat cu călcâiul, dar a tras pe lângă", ne-a declarat fotbalistul, care nu se gândeşte încă la echipa naţională: „Îţi dai seama că vin din toată inima dacă sunt convocat, dar nu am făcut nimic pentru fotbal deocamdată. Sper să joc cât mai mult la Inter, măcar mai mult decât Mutu, pentru că recordul lui Chivu e greu de bătut, apoi să mă gândesc la naţională". Adi Mutu are 10 meciuri pentru Inter, iar Chivu 78.Alibec a fost felicitat imediat după meci de mama sa. „Mama mă sună în fiecare zi. Mi-a spus că mă aşteaptă acasă de Sărbători cu bunătăţuri, dar eu nu pot să mă ating de sarmale sau de alte mâncăruri. Cei de la Inter m-au pus la dietă. Mănânc mai puţin, nu beau sucuri cu acid", mai spune Alibec. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite