Demis, Muller a fost așteptat la antrenamentul Rulmentului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Muller nu exclude posibilitatea de a antrena în România
Muller nu exclude posibilitatea de a antrena în România

O situație de-a dreptul hilară s-a petrecut la antrenamentul echipei Rulmentul Brașov din această seară. Astfel, deși a fost demis din funcție de dimineață, ca urmare a unei decizii luate de Consiliul de Administrație, Herbert Muller trebuia, în opinia șefilor clubului, să conducă ședința de pregătire de după-amiază.

Aflați într-o postură delicată, întrucât doar trei jucătoare din lotul actual au decis să se prezinte la antrenamentele conduse de Mariana Târcă, conducătorii echipei de la poalele Tâmpei au încercat o diversiune prin care să redreseze situația, dorind să-l păstreze pe Herbert Muller până după meciul cu Universtitatea Reșița, partidă care este programată a se disputa pe data de 9 ianuarie.

Numai că, Herbert Muller, căruia nu i s-a adus la cunoștință că este așteptat la antrenament, nu s-a prezentat la ședința de pregătire, alegând să se antreneze separat cu handbalistele care au refuzat orice fel de colaborare cu Mariana Târcă.

În acest context, în jurul orei 18.00, la Sala Sporturilor „D.P. Colibași" s-au prezentat doar cinci handbaliste: Bianca Grigore, Ana Hamciuc, Raluca Avram, Lidia Adiaconesei, Cristina Deneș, iar mâine vor sosi la Brașov alte două sportive (Alexandra Sandu și Roxana Marin).

Herbert Muller, fără cuvinte

Mai mult, Herbert Muller a fost șocat la auzul veștii că a fost așteptat să conducă ședința de pregătire din această seară a brașovencelor. „Sunt în România de 19 luni și nimic nu mă mai miră. Dar, la ultima discuție pe care am avut-o cu oficialii echipei mi s-a transmis clar că am fost demis, Mariana Târcă urmând să se ocupe de pregătirea echipei.

Din acel moment nu a mai vorbit nimeni cu mine. Nu înțeleg cum se poate să existe astfel de persoane, care se schimbă de la o oră la alta. Chiar nu mă așteptam la așa ceva.

Trebuia să visez că se dorește ca eu să fiu la sală. Eu am fost, într-adevăr, la antrenament cu handbalistele care au refuzat să continue colaborarea cu Rulmentul. Am dorit să efectuăm această ședință de pregătire la Sala Sporturilor, dar mi s-a interzis acest lucru. Din moment ce am fost demis, am demnitatea mea și nu mai pot reveni la Rulmentul.

Probabil, cei din conducere s-au speriat că nu au suficiente jucătoare pentru a se prezenta la meciul de la Reșița, dar au luat o decizie și trebuie să suporte consecințele. Eu i-am avertizat de la începutul săptămânii că se va ajunge în această situație", a precizat Herbert Muller.

În toată această nebunie, un lucru este cert: Mariana Târcă a preluat conducerea tehnică a echipei și se va ocupa de pregătirea formației începând de astăzi.

În cazul în care nu va avea la dispoziție numărul de jucătoare prevăzut de regulament pentru a se prezenta la duelul de la Reșița, Rulmentul va pierde această confruntare, cu 0-10. Varianta amânării partidei nu mai este de actualitate, întrucât Reșița nu este de acord cu reprogramarea meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite