Delir pe străzile din Melbourne: Momentul în care Djokovici părăseşte detenţia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Djokovici

De când a fost închis în „Park Hotel“, o fortăreaţă a durerii, aflată în centrul oraşului, Nole a fost susţinut, zilnic, de armata sa de suporteri, cei mai mulţi dintre ei fiind conaţionalii săi.

Novak Djokovici (34 de ani, 1 ATP) a rămas în Australia şi, chiar dacă mulţi l-au criticat pentru opţiunea sa de a se bate cu Guvernul Federal, finalmente, s-a văzut că liderul mondial a procedat corect. 

La scurt timp după ce instanţa a ajuns la concluzia că viza lui Nole a fost anulată incorect, din cauza unor vicii de procedură, în momentul în care sârbul a aterizat pe aeroportul Tullamarine din Melbourne, Djokovici a părăsit „Park Hotel“, o locaţie teribilă despre care „Adevărul“ a scris aici. 

IATĂ MOMENTUL ÎN CARE DJOKOVICI PĂRĂSEŞTE CENTRUL DE DETENŢIE

Plecarea lui Nole de la „Park Hotel“ s-a produs în uralele publicului. Suporterii liderului ATP, în marea lor majoritate sârbi, au savurat din plin că sportivul de 34 de ani a primit, cel puţin deocamdată, dreptul de a intra în Melbourne pentru a juca la Australian Open 2022 (17-30 ianuarie). Rămâne de văzut, dacă Ministerul Imigrării va ataca decizia instanţei, anulând, din nou, viza lui Nole.

VEZI CUM SĂRBĂTORESC FANII LUI DJOKOVICI, LA MELBOURNE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite