Decizie de ultim moment: Digi Sport va transmite meciul lui Bute cu Pascal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Deşi iniţial nicio televiziune din România nu a fost interesată să transmită meciul lui Lucian Bute cu Jean Pascal, în cele din urmă un post românesc a cumpărat drepturile de televizare.

Fanii lui Lucian Bute au un motiv de bucurie. Pugilistul român va boxa duminică dimineaţa, la ora 6.00, contra canadianului Jean Pascal. În primă instanţă nicio televiziune din România nu a vrut să transmită acest duel, însă, pe ultima sută de metri, Digi Sport s-a reorientat şi a cumpărat drepturile de televizare. 

Astfel, iubitorii boxului din România vor avea ocazia să-l vadă la lucru pe Bute duminică dimineaţa începând cu ora 6.15, la Digi Sport 1, potrivit anunţului făcut de fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja. "Am promis că voi face tot posibilul pentru români să poată vedea meciul lui Lucian. Împreună cu RCS & RDS am reuşit acest lucru. Aşadar, duminică dimineaţă, începând cu orele 6.00, veţi putea fi alături de marele nostru campion la Digi Sport 1", a scris Obreja pe Facebook.

Actualul preşedinte al Ligii Profesioniste de Box îşi exprimase dezamăgirea în urmă cu câteva săptămâni faţă de decizia postului public de televiziune de a nu transmite partida lui Bute cu Pascal. "Mă întristează, atitudinea TVR-ului. Probabil că ar fi putut cumpăra drepturile la un preţ ce putea fi acoperit. Dacă ar fi o societate ale cărei emisiuni produc bani, ar putea să vină cu argumente pentru netrasmiterea meciului lui Lucian. Dar în situaţia în care ei consumă sute de milioane fără să facă profit... Transmiterea meciului ar costa 100.000 de euro", comentat Obreja la Sport Total FM.

CITIŢI ŞI:

Lucian Bute: „La finalul meciului va exista un singur câştigător. Acela voi fi eu”

Lucian Bute încinge ringul la Montreal: a umplut un mall la antrenamentul oficial

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite