De la Botoşani în naţionala Spaniei: Florin Andone a fost întrebat dacă ar accepta să joace lângă Diego Costa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La 21 de ani, atacantul român a ajuns un titular incontestabil la Cordoba, acolo unde a marcat de două ori în şase meciuri. Cum n-are nicio selecţie pentru prima reprezentativă, el poate evolua pentru „Furia Roja“.

Florin Andone a plecat acum nouă ani din România, n-a jucat niciodată la vreun club din ţară şi singurul său contact cu echipa naţională s-a produs la nivelul lotului U-21, acolo unde a bifat trei selecţii şi niciun gol.

Ajuns un om important la Cordoba, locul 19 din 20 în prima ligă din Spania, atacantul născut la Botoşani a fost chestionat de cei de la plusfutbol.es, dacă ar accepta să joace pentru naţionala iberică, în cazul în care ar primi o convocare din partea selecţionerului Del Bosque.

Conştient că există o diferenţă uriaşă între Cordoba şi fosta campioană a lumii, Andone a rămas cu picioarele pe pământ, după cum a notat gsp.ro. „Trebuie să fim realişti, e imposibil să ajung în naţionala Spaniei. E la un alt nivel, însă nu m-ar deranja să mai aştept încă un an un semn din România. Momentan mă gândesc numai la echipa la care joc“, a afirmat Andone.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite