De la 50.000 de fani, la cel mult 2.700. Steaua îşi trimite suporterii în Berceni, pentru meciul din „16“-imile Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pe 7 septembrie, arena din Berceni a primit Rapidul, într-un meci de ligă secundă. ACS-Rapid 1-1. FOTO: Răzvan Păsărică
Pe 7 septembrie, arena din Berceni a primit Rapidul, într-un meci de ligă secundă. ACS-Rapid 1-1. FOTO: Răzvan Păsărică

Marţi, miercuri şi joi se dispută partidele din „16“-imile Cupei României, iar cum adversarul Stelei nu este unul de calibru, oficialii roş-albaştrilor au ales drept gazdă a partidei o arenă a unei echipe din liga a II-a din Bucureşti.

Steaua întâlneşte în „16”-imile Cupei Avântul Bârsana, o grupare din liga a IV-a. 

Cum era imposibil de crezut că un astfel de adversar ar putea atrage fanii roş-albaştrilor la stadion, oficialii campioanei şi-au făcut calculele pentru a economisi cât mai mult, pentru că o “reţetă financiară” bună la acest meci e exclusă. 

Potrivit tragerii la sorţi, Steaua era gazda meciului, dar în contextul amintit „Naţional Arena“ era exclusă din start, mai ales că închierea unui singur „inel” costă 20.000 de euro 

Mulţi s-au aşteptat în aceste condiţii partida să se joace pe “Ghencea”, dar surpriză. Oficialii roş-albaştrilor au ales stadionul din Berceni, unde joacă echipa ACS. Şi totul din raţiuni financiare. 

„Asta e situaţia, nu-i putem obliga să joace în Ghencea. Probabil au calculat şi au ajuns la concluzia că pe arena din Berceni costurile unei astfel de partide sunt mai mici. Doar prin Berceni nu mai ajunseseră suporterii Stelei...E păcat însă, pentru că gazonul de pe Ghencea e impecabil”, a declarat Geoerge Boroi, comandantul clubului Steaua, pentru fanatik.ro. 

Închirierea stadionului Ghencea (aflat în proprietatea Clubului Sportiv al Armatei) costă 12.000 de euro. 

Stadionul din Berceni, pe care îşi dispută meciurile ACS Berceni, echipă de liga secundă, are în jur de 2.700 de locuri. 

Partida Steaua – Avântul Bârsana, din „16“-imile Cupei României se dispută joi, de la ora 20.30. 

Citeşte şi 

Cine e Avântul Bârsana, adversara Stelei din Cupa României. Echipa vine în capitală cu un fotbalist care le-a făcut probleme roş-albaştrilor

Cupa României: Dinamo joacă marţi, Petrolul -miercuri, Steaua şi Rapid - joi. Programul complet al transmisiunilor tv 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite