Cine e Avântul Bârsana, adversara Stelei din Cupa României. Echipa vine în capitală cu un fotbalist care le-a făcut probleme roş-albaştrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steaua va întâlni Avântul Bârsana în Cupa României FOTO Răzvan Păsărică
Steaua va întâlni Avântul Bârsana în Cupa României FOTO Răzvan Păsărică

Steaua Bucureşti va întâlni Avântul Bârsana în faza 16-imilor Cupei României, echipă care evoluează în Liga a IV-a. Meciul se va disputa într-o singură manşă, în intervalul 24-26 septembrie 2013.

Avântul Bârsana joacă în al patrulea eşalon românesc, unde ocupă locul cinci. Adversara Stelei din Cupa României are un bilanţ de două victorii şi o înfrângere, totalizând şase puncte. Bârsana joacă în Maramureş, stadionul considerat „teren propriu“ numărând 150 de locuri disponibile.

Olimpia Satu-Mare şi Gloria Bistriţa sunt doar două dintre echipele care au căzut victime adversarei Stelei, fiind învinse în preliminariile Cupei României. De asemenea, Avântul a înregistrat cea mai bună performanţă a sa în competiţie, până acum nereuşind trecerea de faza judeţeană.

Avântul este o echipă refondată în anul 2008, iar cea mai mare victorie din existenţa grupării maramureşene a fost consemnată în faţa Sighetului Marmaţiei (8-5). Cu un buget anual de 40.000 de lei, formaţia se poate lăuda cu evoluţiile lui Emil Dăncuş, fotbalist care a mai activat la Gloria Bistriţa.
Adversara Stelei va veni la Bucureşti alături de fotbalistul Cosmin Mărincean, jucător care nu este la prima întâlnire cu roş-albaştrii. Acesta a marcat împotriva campioanei României pe vremea când era la Unirea Alba-Iulia, în anul 2006, în optimile Cupei României, meci câştigat de stelişti cu 2-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite