De ce Steaua se duce în cap: Panduru i-a arătat cu degetul pe cei vinovaţi. Ce i-a reproşat lui Mirel Rădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana a ajuns la trei meciuri fără victorie în Liga I, fiind la şase puncte de liderul Astra după 16 runde. Fostul fotbalist al roş-albaştrilor a identificat mai multe cauze pentru criza roş-albaştrilor.

O remiză albă cu Petrolul, 1-1 cu Pandurii şi 0-2 cu CFR Cluj sunt ultimele rezultate care au trimis Steaua pe locul 4 în Liga I, după Astra, Viitorul şi Pandurii.

Un tip critic, Basarab Panduru a explicat la Dolce Sport că sunt mai multe cauze pentru seria proastă pe care o traversează campioana.

„Nu trebuie să schimbi în funcţie de rezultat sistemul. Dacă tu ai trei meciuri şi nu-ţi iese, iar apoi schimbi din nou, asta mi se pare o mare greşeală! Îţi alegi un sistem în funcţie de jucătorii pe care îi ai, iar în funcţie de meciuri schimbi jucătorii, caracteristile lor. Ei trebuie să ştie din primul pînă în ultimul minut ce trebuie să facă pe teren. De exemplu, Chipciu n-are calitate de vârf. Dacă joci cu el acolo şi vezi că-ţi iese, se întâmplă la unu, două, trei meciuri, nu în şapte! În sistemul 4-3-3, îţi trebuie oameni de viteză“, a comentat Panduru alegerile făcute de Rădoi.

El s-a referit şi la situaţia lui Tade, golgheterul Ligii I din sezonul trecut cu 18 reuşite. Ajuns în vară la Steaua, francezul a adunat 12 prezenţe şi un gol în actuala ediţie de campionat.

„Tade nu se simte deloc sprijinit, nu se simte în echipa Stelei. Parcă pleacă de acasă doar ca să fie plecat. Nu se regăşeste deloc. Trecerea asta de la un sistem la altul n-are cum să meargă pentru că omul nu mai ştie unde joacă şi cum joacă“, a adăugat Panduru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite