De ce nu trebuie Simona Halep să rateze turneul de la Indian Wells. WTA oferă un motiv întemeiat pentru toate jucătoarele de top

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep va participa la turneul de la Indain Wells, unul dintre cele mai importante, în afara celor de Grand Slam.

Ea a abandonat la Doha, în semifinale, şi a renunţat la turneul de la Dubai, tocmai pentru a fi aptă la Indian Wells şi a nu risca agravarea accidentării. Are şi toate motivele să o facă, deoarece dincolo de punctele puse în joc şi de premiile în bani, WTA oferă bonusuri importante pentru jucătoarele de top care participă la toate turneele Premier Mandatory şi Premier 5. 

Dacă va disputa măcar un meci la acest turneu, dar şi la celelalte trei de tip Premier Mandatory (Miami, Madrid şi Beijing), atunci Halep va încasa un bonus de 450.000 de dolari doar prin simpla participare.

Un alt bonus de 450.000 de dolari îi va fi oferit sportivei noastre dacă dispută minimum o partidă la fiecare dintre cele patru turnee de tip Premier 5. 

Astfel, Simona poate sfârşi anul cu un milion de dolari în plus cu efort minim, dacă în acelaşi timp termină anul pe locul 1 în lume, bonusurile fiind acordate şi în funcţie de clasarea la final de sezon.

Turneul de la Indian Wells este programat în perioada 5-18 martie 2018

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite