De ce e mai iubit Manny Pacquiao ca Floyd Mayweather: ultima aroganţă a americanului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Floyd Mayweather nu ratează nici o ocazie de a-şi etala averea şi a lansat un filmuleţ în care îşi expune bogăţiile. Marele meci e duminică dimineaţa, în direct pe DolceSport şi pe ProTv.

Boxerul american Floyd Mayweather îşi va pune în joc centurile la semimijlocie (versiunile WBA şi WBC) într-un meci „epic” cu filipinezul Manny Pacquiao (care deţine centura WBO). Meciul va avea loc la MGM Grand Arena din Las Vegas sâmbătă seară (după ora României – duminică dimineaţă). Actorul Jamie Foxx va interpreta imnul SUA înaintea meciului.
Cu o avere estimată la 400 de milioane de dolari, Floyd „Pretty Boy” Mayweather îşi va adăuga în cont 180 sau chiar 200 de milioane de dolari, în funcţie de deznodământul meciului. Va fi, din nou, cel mai bine plătit sportiv al anului în Topul Forbes şi va găsi noi motive să-şi etaleze bogăţia.
Boxerul american şi-a făcut un obicei din a transmite mesaje pentru „duşmani” pe Internet, iar în ultimul filmuleţ ne reaminteşte că deţine mai multe vile somptuoase, cesuri placate cu diamant, o „flotă” de peste 100 de maşini Ferrari, 16 Rolls-Royce, trei Bugatti, plus alte mărci de lux, podeaua camerei este acoperită de bani, iar fetele sumar îmbrăcate roiesc în jurul său. 

„USA Today“ notează că Mayweather, care cumpără o maşină înainte de fiecare meci, achiziţionează vehiculele cu bani gheaţă şi că dealerul auto a trebuit să cumpere o nouă maşină de numărat bani pentru a face faţă situaţiei.

Meciul Secolului în cifre

În România, termenul pentru cei ca Floyd Mayweather este „cocalar”. Însă e un cocalar ale cărui calităţi de sportiv nu pot fi contestate: Mayweather a rămas invincibil după 47 de meciuri, în timp ce Manny „The Pacman” Pacquiao are şi 5 înfrângeri pe lângă cele 57 de victorii din palmares.
Partida e transmisă în România de ProTV şi de DolceSport duminică, în jurul orei 6 dimineaţa.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite