De ce a ajuns Simona Halep să joace la dublu pentru România. Florin Segărceanu a explicat toate mutările făcute în Fed Cup

0
0
Monica Niculescu şi Simona Halep
Monica Niculescu şi Simona Halep

Echipa României a ratat calificarea în finala Fed Cup, după ce a fost învinsă cu 3-2 de reprezentativa Franţei, în partida de la Rouen.

În meciul al doilea al zilei de duminică, la scorul de 2-1 pentru echipa noastră, Florin Segărceanu a luat o decizia de a o trimite pe Irina Begu în teren în locul Mihaelei Buzărnescu.

Irina Begu a fost învinsă de Pauline Parmentier, apoi Niculescu şi Halep au cedat şi meciul de dublu. La întoarcerea în ţară, Florin Segărceanu a explicat toate deciziile pe care le-a luat în weekend-ul de Fed Cup.

"Am discutat această stragie cu o zi înainte şi, ţinând cont de experienţa Irinei, am considerat că are şanse mai mari. Evoluţia Mihaelei din prima zi nu a fost o evoluţie rea. A jucat un meci mai bun decât ce a făcut la Ostrava, însă nu îmi dădea încredere că ar putea să câştige în ultima zi şi din acest motiv am mers pe mâna Irinei. La dublu, prima opţiune era Irina-Monica şi a doua Simona-Monica. Bineînteles că depindea şi de Simona, dar ea imediat când a văzut ce se întâmplă pe teren şi cu accidentarea Irinei a spus că este aptă şi că vrea să joace. Sigur că este frustrant, pentru că întotdeauna te gândeşti ce s-ar fi întâmplat dacă... Acesta este sportul şi acesta e tenisul" , a declarat căpitanul nejucător al României, Florin Segărceanu, pentru telekomsport.ro.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite