Dat afară de Dinamo: „câinii“ scapă de balast şi pun pe liber un fotbalist inutil. Cifre slabe pentru omul lui Mutu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luca Ceccarelli (dreapta). FOTO: fcdinamo.ro
Luca Ceccarelli (dreapta). FOTO: fcdinamo.ro

Un club care s-a obşinuit să facă achiziţii low-cost plăteşte scump pentru această strategie: se alege cu jucători care nu cresc nivelul echipei şi care nu apucă finalul sezonului.

De când a ajuns în conducerea roş-albilor, Adrian Mutu a recomandat aducerea a doi fundaşi: italianul Luca Ceccarelli (34 de ani) şi Claude Dielna (29 de ani).

Primul transfer s-a dovedit a fi un eşec, iar „câinii“ s-au hotărât că e nu cazul să aştepte finalul stagiunii pentru a-şi recunoaşte greşeala.

Ceccarelli a avut ultima apariţie la Dinamo din postura de rezervă introdusă în minutul 76 al meciului cu Pandurii, scor 2-0, la 5 martie. Per total, italianul a bifat 7 meciuri şi 417 de minute jucate în campionat, perioadă în care a comis mai multe greşeli şi n-a înscris niciun gol.

După acest bilanţ, Ceccarelli a fost pus pe liber, începând de astăzi, după cum a informat gsp.ro. Odată cu plecarea sa, roş-albii rămân cu Popescu, Hanca, Nedelcearu, Filip, Oliva, Dielna, Marici, Romera şi Corbu în compartimentul defensiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite