Darren Cahill, moment erotic pe terenul de tenis: Antrenorul Simonei Halep a povestit cel mai stânjenitor episod al carierei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Românii au început să-l iubească pe antrenorul australian, întrucât sub comanda sa Simona Halep a trecut la un nivel superior: a câştigat primul Grand Slam şi a devenit lider mondial.

Simona Halep a fost considerată mult timp o jucătoare dificilă, motiv pentru care, într-o perioadă, îşi schimba des antrenorii. 

Constănţeanca de 27 de ani şi-a găsit însă echilibrul sub comanda lui Darren Cahill, un australian relaxat şi mai mereu cu zâmbetul pe buze care a scos-o pe Simona din multe momente dificile. Cei doi colaborează din 2015, un mare atuu al lui Cahill fiind că e şi un tip foarte plăcut, nu doar un antrenor priceput.

Acest lucru reiese şi din interviul pe care australianul l-a acordat pentru revista „Raquet“ şi care a fost preluat şi de Digi Sport. În cadrul dialogului, Cahill a povestit un episod amuzant din perioada în care era un jucător tânăr, aflat la începutul carierei. În timpul unui meci, australianul s-a accidentat în zona inghinală, iar fizioterapeutul turneului, o femeie, a sosit la faţa locului pentru a masa zona afectată.

Ce a povestit Darren Cahill?

*Mi-am dat prosopul jos, aveam boxeri pe mine, iar ea a început să mă maseze. Problemele mele erau fix cele ale unui băiat de 18-19 ani. Mi-am spus: <<Gândeşte-te că e cea mai urâtă femeie>>. N-a mers. Eram ruşinat, mi-am îngropat capul în pernă. Ea era o profesionistă şi mi-a masat zona fără să clipească. Au fost 15 minute care s-au simţit ca o oră.

*I-am spus: <<Hilda, îmi pare rău dacă a fost incomod pentru tine>>, iar ea mi-a răspuns: <<Nu-ţi face griji, nu e atât de mare încât să mă încurce>>. Am mers direct la duş, şi apoi la hotel. N-am mai ieşit din camera mea vreo două zile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite