Daniel Pancu şi pierderea banderolei de căpitan la Rapid: „M-am simţit umilit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
daniel pancu FOTO alexandru hojda/mediafax

Daniel Pancu (37 de ani) a fost cel care a purtat banderola de căpitan în turul actualei ediţii de Liga I. Totuşi, în prima etapă de la revenirea competiţională, locul i-a fost luat de Cristian Săpunaru, recent transferat la gruparea din Giuleşti.

„M-a deranjat în pregătire. A fost un şoc. M-am simţit cumva umilit. A fost decizia antrenorului, apoi am avut o discuţie, pentru că pleacse de la o idee preconcepută în ceea ce mă priveşte pe mine. Dar acum nu se mai schimbă nimic, nici nu voi mai purta banderola, dacă nu e Cristi. Nu mai sunt căpitan, nicio problemă, îmi cunosc foarte bine rolul în echipă, mai ales în echipa asta a Rapidului.

Atunci a fost un şoc pentru mine, am fost foarte supărat. În Grecia am fost căpitan la primul meci, apoi mi-a luat-o în pregătire în Turcia. Discuţia a fost foarte calmă. Până la urmă sunt jucător profesionist şi antrenorul, are, n-are dreptate, are dreptate. Pe undeva era normal cum a gândit, dar că trebuie să demonstrez că s-a înşelat, asta e alt lucru. Gândise să fie căpitan cineva care va juca mai mult. Ultima problemă care va fi e cea a banderolei“, a declarat Daniel Pancu pentru DigiSport.


Steaua - Rapid: 0-1. Campioana României, învinsă de penultima clasată, într-un meci cu tribune pline şi peluze aproape goale

VIDEO Zi istorică pentru Steaua: 27 de ani de la Supercupa Europei, când roş-albaştrii învingeau Dinamo Kiev

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite