Daniel Pancu se revoltă împotriva şefilor: "Cristescu n-a băgat niciun ban şi n-are nicio funcţie la Rapid. Vreau să plec"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Pancu nu mai suportă situaţia în care au ajuns giuleştenii
Daniel Pancu nu mai suportă situaţia în care au ajuns giuleştenii

Daniel Pancu a răbufnit după ce a auzit că el ar fi fost capul "răzvrătiţilor" de la Rapid. Căpitanul spune că Nicolae Cristescu n-are nici o funcţie la club şi că toţii banii pe care i-au primit au fost avansul de 200.000 de euro de la LPF, pentru drepturile TV.

“Nu vreau să vorbesc despre cineva care nu are nici o funcţie la Rapid. Jur că eu nu am început nici o revoltă, erau alţi jucători mult mai nervoşi. Eu sunt sătul, am păr alb în cap din cauza Rapidului. Eu doar am vorbit în calitate de căpitan. Domnii care vorbesc la tv ar trebui să facă ceva la clubul ăsta.
Ne-au promis că ne dau banii, dar nimic. Până la urmă, ei nu au băgat nici un ban, un salariu jumătate cât am primit, nu 3 cum zic ei, am luat din banii de la televiziuni. Atât. Ne minţim, ne minţim în continuare", a spus Pancu la Fanatik Show de la Digisport.
Pancu a anunţat că vrea să plece de la Rapid: "Am cerut rezilierea contractului. Sper să se accepte pentru că nu mai e posibil aşa ceva".

Declaraţiile lui Nicolae Cristescu: "Rada are fiţe, Pancu e o dezamăgire"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite