Daniel Niculae „tremură“: cum l-a salvat Rapid și ce a spus Dan Șucu despre viitorul său la club

0
Publicat:

Fix înainte de startul play-off-ului, în dreptul clubului Rapid a apărut un scandal de proporții. Pentru că, joi dimineață, președintele Daniel Niculae (41 de ani) a fost reținut de „mascați“. Și audiat la sediul poliției vreo două ore!

Daniel Niculae, președinte la Rapid din 2021
Daniel Niculae, președinte la Rapid din 2021

La scurt timp, a venit și un comunicat transmis de Poliția Capitalei despre ancheta în care Niculae are calitate de suspect. El urmează să fie cercetat, în continuare, în stare de libertate. „Poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente pun în aplicare 19 mandate de percheziție domiciliară și 28 de mandate de aducere, în Municipiul București și județele Ilfov, Prahova și Iași, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, distrugere prin incendiere, tulburarea ordinii publice prin violență asupra bunurilor, orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept“, e un fragment din comunicatul Poliției.

Potrivit „Fanatik“, Rapid l-a pus pe avocatul clubului la dispoziția lui Daniel Niculae, acesta fiind salvat, în extremis, în condițiile în care, la un moment dat, se vehicula că va fi reținut pentru 24 de ore!

Întrebat dacă ia în calcul o despărțire de președintele clubului, după acest scandal, Dan Șucu a respins, momentan, această variantă. „Nu. Informaţiile sunt extrem de sumare. Aş vrea să ştiu mai multe despre ce e acolo, înainte de a mă gândi la orice altceva“, a spus acționarul majoritar al Rapidului, potrivit Antena Sport. 

Play-off, prima etapă

Vineri

Rapid – Farul 20.30

Sâmbătă

CFR – U Craiova 20.00

Duminică

FCSB – Sepsi 21.00

Clasament

1. FCSB 32 de puncte

2. Rapid 28p*

3. CFR Cluj 27p*

4. Universitatea Craiova 25p*

5. Farul Constanța 22p*

6. Sepsi 22p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu caștigatoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Play-out, prima etapă

Vineri

U Cluj – Botoșani 17.30

Sâmbătă

Oțelul – Poli Iași 17.00

Duminică

Hermannstadt – Dinamo 18.15

Luni

UTA – Voluntari 17.30

Petrolul – FC U Craiova 20.30

Clasament

1. U Cluj 21 de puncte

2. UTA 20p

3. Hermannstadt 20p

4. Petrolul 18p*

5. Oțelul 17p

6. Poli Iași 17p*

7. FCU Craiova 16p*

8. Dinamo 15p*

9. Voluntari 14p

10. Botoșani 11p

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 3 din play-off va juca baraj cu caștigatoarea barajului dintre locurile 1 si 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League. Locurile 9 si 10 din play-out retrogradează direct. Locurile retrogradabile 7/8 din play-out joacă baraj cu locurile 3/4 din Liga 2.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite