Dani Coman, portar Rapid: „Vreau să-mi închei cariera la Rapid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golkeeperul giuleştenilor (32 de ani) spune că este rapidist de mic copil şi se gândeşte să se retragă din fotbal în Giuleşti.

„Adevărul": În meciul cu „U" Cluj ai fost schimbat din cauza unei accidentări. Cum te simţi acum?

Coman: Acum mă simt bine. Din fericire, accidentarea nu a fost aşa de gravă pe cât am crezut. Au fost doar probleme musculare.

Te vedem în poartă în ultima etapă?

Acum nu pot să zic nimic. Nu ştiu dacă voi putea apăra, însă am încredere în Straton. Este un portar de mare viitor. Un copil cuminte, muncitor şi foarte serios. Rapidul poate sta liniştit în privinţa viitorului portar.

Şi Bornescu?

Între noi nu s-a schimbat nimic, avem o relaţie de colegialitate. Am zis că va apăra Straton, pentru că el a fost rezervă la ultimele meciuri.

Suporterii iar te-au înjurat.

Când am intrat pe teren, cei de la Cluj m-au aplaudat. Pe mine nu mă interesează dacă fanii Rapidului mă înjură sau nu. E treaba lor, dar vreau să le transmit că eu am fost rapidist de mic şi aşa voi rămâne toată viaţa. Cât voi sta în Giuleşti, voi da totul pentru această echipă. Noi am câştigat multe puncte pe teren propriu datorită suporterilor.

Având în vedere că suporterii nu te mai acceptă, te gândeşti să pleci din vară?

Nu. Eu mai am doi ani de contract cu Rapid şi vreau să-l duc la bun sfârşit. Sper să-mi prelungesc înţelegerea şi să-mi închei cariera în Giuleşti.

Cu actualul lot veţi face faţă în Liga Europa?

Rapid are cel mai bun lot din Liga I. Poate numeric nu suntem la nivelul la care am dori, însă cu siguranţă nu ne vom face de râs în cupele europene.

Dani Coman a fost înjurat din nou de fanii Rapidului

I-au dedicat victoria lui Dinu Gheorghe

Victoria împotriva celor de la Universitatea Cluj le-a asigurat giuleştenilor prezenţa în Liga Europa după o absenţă de doi ani. Această performanţă este singura alinare a preşedintelui Dinu Gheorghe, care a trecut prin momente tragice săptămâna trecută, după pierderea soţiei. „Această dramă a lăsat urme adânci în sufletul lui. Noi îl ajutăm să treacă mai uşor, iar această clasare pe un loc de Liga Europa sper să-i mai aline din durere. Suntem alături de el, iar venirea la meciuri îi prinde bine", a spus portarul Dani Coman.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite