Dani Alves nu a folosit prezervativ, iar victima ia antivirale. Detalii șocante în cazul violului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dani Alves, cel mai titrat jucător din istoria fotbalului, se află în arest în Barcelona, după ce a agresat o femeie de 23 de ani într-un club de noapte. Avocata victimei, Ester García López, a dat mai multe detalii despre ce s-a întâmplat în acea seară, relatează O Globo.

Dani Alves nu prea are cale de scăpare după ce a violat o femeie. Foto Getty Images
Dani Alves nu prea are cale de scăpare după ce a violat o femeie. Foto Getty Images

Apărătoarea femeii violate de Dani Alves a povestit că fotbalistul nu a folosit prezervativ, iar victima a fost nevoită să ia medicamente antivirale pentru a preveni infecțiile cu transmitere sexuală. În plus, ea este și sub tratament psihiatric și evită să urmărească știrile despre subiect.

Primește ajutor psihologic într-o instituție specializată în tratarea victimelor violenței. Spitalul i-a dat un tratament complet pentru a evita orice boală contagioasă, pentru că el nu s-a protejat. Ia și pastile anxiolitice, pentru a putea dormi”, a spus Lopez pentru O Globo.

”Oamenii celebri pot face orice”

Avocata femeii agresate de Dani Alves a mai explicat: „A plecat din club cu Ambulanța și a mers direct la Unitatea Centrală pentru victime agresiunilor sexuale. Acolo a fost tratată rapid și s-au prelevat probe. Ea nu consumase alcool în acea seară. A oferit o declarație concisă, fără contradicții, de la cap la coadă.

Pentru mine e un caz-exemplu. Oamenii celebri cred că pot face orice, sunt mai presus de lege. Multe femei se tem să-i denunțe din cauza dificultăților la nivel personal și judiciar pe care le întâmpină. Sper să se încheie cu o condamnare”. Iar dacă va fi găsit vinovat de viol, Dani Alves riscă până la 12 ani de închisoare. Conform mărturiei femeii care-l acuză de viol, fotbalistul brazilian ar fi aruncat-o pe podea și ar fi supus-o la perversiuni sexuale.

Ce prostie am făcut, pare că-și spune fotbalistul brazilian. Foto EPA EFE
Ce prostie am făcut, pare că-și spune fotbalistul brazilian. Foto EPA EFE

Dani Alves, fundașul de 39 de ani, a crezut că va scăpa dacă se va prezenta în Spania pentru a da declarații despre caz. El a acceptat să vină voluntar din Mexic, fără a ști însă ce probe grave dețin polițiștii. Însă un tatuaj de pe abdoment i-a fost recunoscut de victimă, astfel că a fost încarcerat pe loc, scrie gsp.ro.

Potrivt „El Correo”, fundașul Dani Elves, dat afară de mexicanii de la UNAM Pumas, a căzut în capcana întinsă de poliția catalană și a venit voluntar să dea declarații. Avocatul său a ajuns la o înțelegere cu poliția catalană ca să vină la Barcelona pentru mărturie, neștiind că acuzarea deținea deja probe solide care-l incriminează și că va urma să rămână vineri seara în arest. Dacă ar fi rămas în Mexic, ar fi scăpat, pentru că nu există un acord reciproc de extrădare.

A doua victimă îl acuză de agresiune

Tot ea a mai spus că a văzut pe abdomenul celui mai titrat jucător din lume un tatuaj cu o semilună, care se întinde până în zona organelor genitale. Încă o probă convingătoare și care susține acuzația că brazilianul a forțat-o să-i facă o felație în baia unui salon VIP din clubul de noapte Sutton. Și o prietenă a tinerei îl denunță pe Dani Alves, conform El Mundo, că i-ar fi făcut avansuri și că ar fi și atins-o în zonele intime, în aceeași noapte înaintea violului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite