Dan Petrescu cere un „munte“ de bani pentru a reveni la CFR: S-a aflat ce condiţii a pus pentru a pleca din China

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petrescu

S-a tot spus că CFR Cluj va fi antrenată în play-off de Dan Petrescu, omul care a câştigat titlul cu formaţia din Gruia în sezonul trecut. Ceea ce înseamnă că, în această săptămână, ar trebui să asistăm la revenirea tehnicianului de 51 de ani în Gruia.

Pentru ca acest lucru să se întâmple, e nevoie ca „Bursucul“ să-şi rezilieze contractul cu Guizhou Hengfeng, grupare cu care a retrogradat în liga a doua chineză. 

Digi Sport a dezvăluit că, pe lângă acest aspect, mai există un impediment în calea revenirii lui Petrescu la CFR. Acesta a pus nişte condiţii financiare destul de dure pentru a prelua echipa. Vorbim despre un salariu de 100.000 de euro pe lună, o primă de 500.000 pentru câştigarea campionatului şi bonusuri uriaşe pentru calificarea în grupele competiţiilor europene: un milion de euro pentru Liga Campionilor sau 500.000 de euro pentru Liga Europa! 

„Dan Petrescu e cel mai indicat în momentul acesta pentru CFR. Dar sunt nişte probleme cu aducerea lui. E vorba şi despre Gâlcă. Se aşteaptă pentru că încă se vorbeşte cu Dan Petrescu. Chiar zilnic“, a dezvăluit la Digi Sport Gabi Balint, un prieten al lui Dan Petrescu.

Play-off, 2018-2019

1. CFR Cluj 27p

2. FCSB 25p

3. CS U Craiova 23p*

4. Astra 20p*

5. Viitorul 19p

6. Sepsi 19p 

*Echipe cu câte un meci mai puţin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite