Dan Petrescu a fost în pragul infarctului: echipa românului a fost implicată în cel mai spectaculos meci al zilei în Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu (stânga)
Dan Petrescu (stânga)

La patru zile după ce Dinamo Moscova a fost eliminată în sferturile Cupei de Anji, cele două echipe s-au reîntâlnit în campionat.

„Bursucul“ nu bănuia ce îl aşteaptă, atunci când Noboa a deschis scorul pentru Dinamo Moscova în minutul 36. Bucuria tehnicianului român a fost însă una de scurtă durată, Boussoufa aducând egalarea pentru Anji, trei minute mai tâzriu. 

Ceea ce s-a întâmplat, după pauză, l-a scos din sărite pe Dan Petrescu. 

Omul care înscrisese pentru Anji a fost eliminat, în minutul 48, iar Dinamo Moscova părea că are drumul deschis spre victorie. 

Golul de 2-1 a venit imediat după ce Anji a rămas în zece oameni, însă el a căzut în poarta celor de la Dinamo Moscova! Reuşita lui Zirkov (51) nu i-a trezit pe oaspeţi. Mai mult, Eto’o a punctat şi el (67), iar Anji avea un om în minus pe teren, însă un avantaj de două goluri pe tabelă.

„Biciuiţi“ de ţipetele lui Dan Petrescu de pe margine, cei de la Dinamo Moscova au pornit o cursă nebună în căutarea remizei. Gatagov (73) a dat tonul revenirii, iar Kuranyi (88) l-a mai liniştit pe Dan Petrescu, stabilind scorul final: 3-3.

Cu cinci etape înainte de terminarea campionatului, Anji ocupă locul 3 cu 47 de puncte, la 10 puncte de liderul ŢSKA Moscova. 

Dinamo Moscova a bifat a treia remiză la rând în prima ligă, e pe locul 6, şi are 40 de puncte. Trupa pregătită de Dan Petrescu e la un punct de poziţia a 5-a, care duce în Liga Europa. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite